Революционен продукт за света на рибаря.

LK Baits заедно с италианския отбор Advance разработили нова триизмерна ракета като добра възможност за захранване на големи разстояния.

Параметри: 65 грама, 0,21 л. обем

Патентована система за отваряне, която се състои от магнити които осигуряват доставянето на стръвта точно на петното заедно с течността.

Намалена устойчивост при изваждане от водата: Веднага след като ракетта достигне нивото на водната повърхност започнете да я изтегляте. Няма нужда да изчаквате да се изсипе, стръвта вече се е разпръснала и потъва. При изваждане на ракетата тя ще се затвори и така ще излезе гладко, лесно и бързо от водата.В сравнение с другите ракета изваждането е много по-лесно.Няма опасност от усукване на основната линия.

Лесно пълнене: Благодарение на патентованата магнитна система можете да съберете стръвта навън като драга и го затвори, без никакъв проблем. Поради максимално стягане вие ​​сте в състояние да доставите стръвта до мястото и на 100% . Crash Ball обем е от 0,21 л.

Кастинг: Crash Ball LK Baits е ракета за хранене на разстояние до 70 метра. На кастинг не се заплита или да се отвори самата ракета. Благодарение на магнитната система, която ще защити от отваряне ракета при замятане. Тя няма да се отвори и да изсипе стръвта върху земята подобно на други ракети.

Видове примамки: Какво може да сложите в тази ракета, тук нямате ограничение единственото условия е да може да съберете стръвта в нея.
Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Crash Ball Feeder серия

  • Производител: LK Baits
  • Модел: CrashBallFeeder
  • Наличност: В наличност
  • 30.00

    30.00лвПодобни продукти

SHERMAN CARP LC 7000

SHERMAN CARP LC 7000

Масивна, класическа шаранджийска макара с двоен аванс. Размер 7000, позволяващ побирането на 0,35мм...

82.00лв

Меки пелети

Меки пелети

 За производството на пелетите LK BAITS се използва най-висококачествена рибна храна, мазни сем..

6.90лв

Протеинови топчета на LKbaits 18 мм

Протеинови топчета на LKbaits 18 мм

Богат асортимент от различни видове аромати на фирмата  LKbatis.Размер на топчетата 18 мм. свеж..

10.00лв

Етикети: Ракета, Захранване, LKbatis, Crash Ball