Сигнализатор За Сомски Риболов FORMAX BITE ALARM SET 2 2+1PCS

Сигнализатор За Сомски Риболов FORMAX BITE ALARM SET 2 2+1PCS

159.00лв
Производители Formax
Код на продукта: 83304048
Наличност: В наличност

Общ Преглед

Ултра модерни, безжични сигнализатори за директен монтаж на сомската Ви пръчка. Комплектът се състои от 2 бр. автон...

Описание на продукта

Ултра модерни, безжични сигнализатори за директен монтаж на сомската Ви пръчка. Комплектът се състои от 2 бр. автономни индикатора + безжична станция (майка). Всеки сигнализатор притежава изключитела възможност за отчитане на сигнал. Кълването се индикира, както чрез звуков, така и чрез светлинен сигнал, но основното преимущество, с което този модел се отличава, спрямо останалите на пазара е, че влакното не минава през самият индикатор, както при повечето модели, а самият сигнализатор реагира на вибрация и трептене при удар, от страна на рибата (виж секция видео). Работещият обхват на "майката" или "базата" (безжичен дистанционен приемник), на открит терен достига  до 700 метра. Сензорите или т.нар. индикатори (звънци) са с компактни размери от 6.5 cm. х 3.5 cm. x 2.0 cm. и всеки от тях се захранва с 2 батерии ААА. Притежават здраво тяло, предотвъртяващо приплъзване при монтаж, финна настройка на тон, сила на звънене и чувствителност. Всеки сензор е с влагозащитен, външен говорител, светлинна индикация и отделно индивидуално отчитане, което Ви се показва цветово на приемника. "Майката" се захранва от 3 батерии от ААА . Също така при нея имате възможност да избирате режима на работа. Тя Ви да ва възможност да избирате между 3 самостоятелни режима - безшумен режим, на работа, т.е. в режим само на вибрация, само звуков режим или и двете възможности заедно. Всеки индикатор притежава специален механизъм за стабилно и надеждно закопчаване на пръчката. Има отделен бутон за включване и изключване (бутон V - чрез задържане за около 3 секунди). "Майката" позволява да обслужва 4 автономни сигнализатора, т.е. при нужда всеки може да си закупи отделно още 2 сигнализатора и да ги свърже към тази "Станция". 

Важно: Препоръчваме използването и употребата само и единствено на алкални батерии.

* Използването на качествени алкални батерии, с актуален срок на годност може да удължи живота на Вашите сигнализатори и да се предотварти т. нар. "окисляване на батериите", което от своя страна би довело до дефектиране на самите алармени системи, вследствие на небрежно отношение.


  • Бутон V - сила на звука (On/Off)
  • Бутон T - тон
  • Бутон S - чувствителност
  • Светещи в тъмното

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Когато получим нова поръчка тя се обработва в работен ден разбира се ако деня на поръчката е такъв тя ще бъде обработена. Наш колега се свързва с вас по телефона, който сте подали за да потвърдите поръчката. Поръчката се изпраща същият ден и на следвщият ден тя е в офиса на куриера. 
В момента работим с Еконт.
Плащането става на място в офис или адрес ако е заявенo до адрес.


ВАЖНО!!!
Всички поръчки се застраховат и имат опция преглед. Съветваме ви преди да си приемете поръчката в офиса или до адрес да я прегледате и ако има проблеми с продукта или продуктите, които сте поръчали да се свържете с нас и да заявите претенции към фирмата доставчик.