Шаранска масичка BIVY TABLE CPPT03M

Шаранска масичка BIVY TABLE CPPT03M

35.00лв
Производители Carp Pro
Код на продукта: 83183003
Наличност: Изчерпан

Общ Преглед

Шаранска масичка BIVY TABLE CPPT03M Съхранявате аксесоарите в палатката сиИндивидуално регулиране на кракатаПерфектна стабилност дори при неравен теренРъб предотвратяващ преплъзванията от масата

Описание на продукта

Шаранска масичка BIVY TABLE CPPT03M 

  • Съхранявате аксесоарите в палатката си
  • Индивидуално регулиране на краката
  • Перфектна стабилност дори при неравен терен
  • Ръб предотвратяващ преплъзванията от масата
  • Сгъваеми крака за по-лесен транспорт

Шаранска масичка  BIVY TABLE CPPT03M осигурява ред в палатката. Тя разполага с неплъзгаща се повърхност и ръб от всички страни против падане на предметите. Складовата повърхност на  BIVY TABLE CPPT03M е с размери 40см./ 30 см. Шаранска масичка BIVY TABLE CPPT03M  разполага със сгъваеми телескопични крака. Четирите телескопични крака на масичката могат да се регулират на височина от 25-40см според нуждите ви.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Когато получим нова поръчка тя се обработва в работен ден разбира се ако деня на поръчката е такъв тя ще бъде обработена. Наш колега се свързва с вас по телефона, който сте подали за да потвърдите поръчката. Поръчката се изпраща същият ден и на следвщият ден тя е в офиса на куриера. 
В момента работим с Еконт.
Плащането става на място в офис или адрес ако е заявенo до адрес.


ВАЖНО!!!
Всички поръчки се застраховат и имат опция преглед. Съветваме ви преди да си приемете поръчката в офиса или до адрес да я прегледате и ако има проблеми с продукта или продуктите, които сте поръчали да се свържете с нас и да заявите претенции към фирмата доставчик.