Комплект блесни

Комплект блесни

9.00лв
Производители WEIHE
Код на продукта: SET SPOON
Наличност: В наличност

Общ Преглед

Комплектът съдържа 5 броя различни блесни и компактна кутийка за съхранение.Вариант 1Комплект блесни за всякакви видове риби! Уникално добре проектирани да започнат своето гладко движение ...

Възможни варианти

Описание на продукта

Комплектът съдържа 5 броя различни блесни и компактна кутийка за съхранение.

Вариант 1

Комплект блесни за всякакви видове риби! Уникално добре проектирани да започнат своето гладко движение в мига, в който докоснат водата. Тегло 3 - 5.0 гр.

Вариант 2  

Комплект блесни подходящи за риболов през топлите месеца в плитки води и за подозрителни риби. Имитацията на муха допълнително провокира рибите да атакуват тези примамки. Изключително резултатни за пъстърва и кефал. Тегло 4.0 гр.

Вариант 3

Комплект блесни тип клатушка, с които може да се постигат завидни дистанции в моментите, когато рибите са по-далеч от брега. Страхотен избор за риболов на  пъстърви ( по платени водоеми за американки) , на по-големи или по-дълбоки езера. Позволяват всякаква бързина на водене, както и облавяне на разлини водни слоеве от повърхността до дъното. Тегло : 3.5 гр.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Когато получим нова поръчка тя се обработва в работен ден разбира се ако деня на поръчката е такъв тя ще бъде обработена. Наш колега се свързва с вас по телефона, който сте подали за да потвърдите поръчката. Поръчката се изпраща същият ден и на следвщият ден тя е в офиса на куриера. 
В момента работим с Еконт.
Плащането става на място в офис или адрес ако е заявенo до адрес.


ВАЖНО!!!
Всички поръчки се застраховат и имат опция преглед. Съветваме ви преди да си приемете поръчката в офиса или до адрес да я прегледате и ако има проблеми с продукта или продуктите, които сте поръчали да се свържете с нас и да заявите претенции към фирмата доставчик.