Сигнализатори

Grid View:
Quickview

CARP ACADEMY Сигнализатори Pulsar Set 3+1+три обтегача

(0)
208.00лв

Страхотен комплект ултра модерна система от аларми за всеки "запален" шаранджия. Безжична технология с огромен радиус на действие при открити терени от 250 до 300 m. Захранването става чрез батерии от 9V. Всички сигнализатори са с компактни размери и специално покритие, предотвъртяващо приплъзване при монтаж. Притежават функции за индивидуална наст..

Изчерпан
Quickview

CARP ACADEMY™ Сигнализатор електронен - WDX Sensor

(0)
77.00лв

Супер висококачествено и прецизно изпълнение на ултра модерен CARP сигнализатор. Захранва се с батерия от 9V и се отличава с компактни размери от 11.5 cm. х 6.0 cm. Притежава гумирано тяло, предотвъртяващо приплъзване при монтаж, финна настройка на тон, сила на звънене и чувствителност. Също така се отличават и с висока чувствителност на лицевите б..

Quickview
Quickview

Светлинен сигнализатор за връх на въдица

(0)
4.00лв

Светлинен сигнализатор, който се закрепва за върха на вашата въдица. Изключително подходящ за тънки фидер върхове ( първата приставка е за връх с дебелина от 1мм. до 3 мм. ) . Ако използвате по дебел връх ( тип стъклопласт), посредством резба сменяте приставката за връх от 3мм. до 5 мм. Животът на батерията достига до 1000 часа, поради изключително..

Quickview

Сигнализатор SENSOR WDX 3+1

(0)
370.00лв

Сигнализатори Carp Academy Set sensor WDS 3+1      Супер висококаествени и предцизно изпълнение на ултра модерните CARP безжични системи за известяване на кълването.Притежават изключителна възможност за отчитане на сигнал.Работещия обхват на "майката" на открит терен достига от 250м до 300м.Сензорите са с компактни размери ..

Изчерпан
Quickview

Сигнализатор (WDX Sensor)

(0)
68.00лв

Супер висококачествено и прецизно изпълнение на ултра модерен CARP електронен сигнализатор. Захранва се с батерия от 9V и се отличава с компактни размери от 11.5 cm. х 6.0 cm. Притежава гумирано тяло, предотвъртяващо приплъзване при монтаж, финна настройка на тон, сила на звънене и чувствителност. Също така се отличават и с висока чувствителност на..

Quickview

Сигнализатор BITE ALARM Q5

(0)
25.00лв

BITE ALARM Q5Супер висококачествено и прецизно изпълнение на ултра модерен CARP електронен сигнализатор. Захранва се с батерия от 9V и се отличава с компактни размери от 11.5 cm. х 6.0 cm. Притежава soft touch тяло, предотвъртяващо приплъзване при монтаж, финна настройка на тон, сила на звънене и чувствителност. Също така се отличават и с висока чу..

Quickview

СИГНАЛИЗАТОР CARP PRO CRATUS

(0)
181.00лв

Сигнализатори  CARP PRO CRATUS са  супер висококачествени и са прецизно изпълнение на ултра модерните CARP безжични системи за известяване на кълването.Притежават изключителна възможност за отчитане на сигнал.Работещия обхват на "майката" на открит терен достига от 150м до 200м.Сензорите са с компактни размери от 11.5см х 6.0сми се з..

Quickview
Quickview

Сигнализатор CarpPro Q5 / 3+1

(0)
208.00лв

Q5 на Carp Pro са ултра модерно и висококачествено изпълнение от последно поколение на безжични електронни сигнализатори за шаранджийски стил на риболов. Модерният дизайн и интегрираната система против кражба са само част от екстрите, с които може да се характеризира и опише този модел. Q5 има 3 отделни бутона за настройка съответно на - сила на зв..

Quickview

Сигнализатор ESCOL WRS BITE ALARM SINGLE WITH FUNCTION (6920-006)

(0)
37.00лв

Супер висококачествено и прецизно изпълнение на ултра модерен CARP електронен сигнализатор. Захранва се с батерия от 9V. Притежава гумирано тяло, предотвъртяващо приплъзване при монтаж. Финна настройка на тон, сила на звънене и чувствителност...

Quickview

Сигнализатор ESCOL WRS BITE ALARM SINGLE WITH TRANSMITTER FUNCTION (6920-005)

(0)
49.00лв

Супер висококачествено и прецизно изпълнение на ултра модерен CARP електронен сигнализатор. Захранва се с батерия от 9V. Притежава гумирано тяло, предотвъртяващо приплъзване при монтаж. Финна настройка на тон, сила на звънене и чувствителност...

Quickview

Сигнализатор електр. Carp Pro Maxion Sensor

(0)
42.00лв

Maxion Sensor CP6321-001 на Carp Pro e електронен сигнализатор за шаран с вградена батерия, която се зарежда със стандартно зарядно за Nokia. Характеристики: - С вградена литиево-йонна батерия (Li-Ion) и дълъг живот в Stand-by режим - Размери: 9.0 х 5.0 cm - Гумиран корпус, влагозащитен външен говорител - Фина настройка на тон, сила на звъне..

Quickview

Сигнализатор електр. Q9-2бр.

(0)
91.00лв

Зареждащи се 3.7V Li-on батерии (на всички уреди) ултра дълъг живот и режим на готовност звукова и светлинна сигнализация при т.нар. пропадане или връщане на влакното (Drop-back function & Drop-back LED Indication) регулируеми LED светлини регулируеми 8 тона на индикация регулируеми 8 нива на звук регулируеми 6 нива на чувствителнос..

Quickview

Сигнализатор електр. Q9-3+1

(0)
392.00лв

Зареждащи се 3.7V Li-on батерии (на всички уреди) ултра дълъг живот и режим на готовност обхват до 250 m. (на открит терен) 3 режима на работа на майката, в т.ч. режим на вибрация (безшумен режим) опция памет (отнася се замо за майката) звукова и светлинна сигнализация при т.нар. пропадане или връщане на влакното (Drop-back function &..

Показани 1 от 15 | 23 (2 Страници)