Паста


Grid View:
Quickview

Паста за стръв - Boilie Paste 250g Compot N.H.D.C

(0)
14.00лв

Паста за стръв от LKbaits. С тази паста може да увеличите презентацията на вашата стръв. Презентирането на стръвта с обвита около нея паста образува на дъното гъст и продължителен облак и по този начин тя е много по атрактивна...

Quickview

Паста за риболов с аромат на Nutric Acid и Ананас

(0)
10.80лв

Най-добрата комбинация от аромати на всички времена. Nutric Acid и Pineapple са били използвани от рибарите в продължение на много години с голям успех. С тази смес, естерите и другите атрактанти се екскретират последователно във водата за много дълго време. Ако се насочите към най-голямата риба в областта, тогава Nutric Acid и Анана..

Quickview

Паста за риболов с аромат на Дива Ягода и Caro Secret 200мл

(0)
14.80лв

Най-добрата комбинация от аромати на всички времена. Неподражаема горска ягода, заедно с нашия атрактант, който Lukáš Krása вече е развил в рибарско училище, е един от най-добре функциониращите капани. В студена вода, ингредиентите се екскретират незабавно поради дестилатите на етанол и водна основа. Пастите DUO X-Tra ще ви помогнат ..

Quickview

Паста за риболов с аромат на Морски дарове и Compot NHDC 200мл

(0)
14.80лв

Какво се случва, когато смесите най-селективния сигнал с най-привлекателния? Резултатът от тази брилянтна комбинация е, че Compot NHDC се освобождава във водата с по-бързи летливи вещества, а много селективна морска храна излиза на преден план. Това е най-гъвкавата паста, която препоръчваме да използвате навсякъде, където не сте сигурни д..

Quickview

Паста за стръв с аромат COMPOT N.H.D.C

(0)
14.80лв

Паста за стръв с аромат COMPOT N.H.D.CТова е един много интересен аромат и няма как да ви го опишем най-добре е сами да го усетите. С тази паста може да поръчате и топчета със същия аромат в комбинация с някой от диповете на фирмата. Дипвате топчета с някой от диповете и след това го покривате с паста, като по този начин ще получите експлозия във в..

Quickview

Паста за стръв с аромат ICE Vanilia

(0)
14.80лв

Паста за стръв с аромат ICE VaniliaТова е един много интересен аромат и няма как да ви го опишем най-добре е сами да го усетите. С тази паста може да поръчате и топчета със същия аромат в комбинация с някой от диповете на фирмата. Дипвате топчета с някой от диповете и след това го покривате с паста, като по този начин ще получите експлозия във вода..

Quickview

Паста за стръв с аромат Дива Ягода

(0)
14.80лв

Паста за стръв с аромат Дива ЯгодаТова е един много интересен аромат и няма как да ви го опишем най-добре е сами да го усетите. С тази паста може да поръчате и топчета със същия аромат в комбинация с някой от диповете на фирмата. Дипвате топчета с някой от диповете и след това го покривате с паста, като по този начин ще получите експлозия във водат..

Quickview

Паста за стръв с аромат Мида

(0)
14.80лв

Паста за стръв с аромат МидаТова е един много интересен аромат и няма как да ви го опишем най-добре е сами да го усетите. С тази паста може да поръчате и топчета със същия аромат в комбинация с някой от диповете на фирмата. Дипвате топчета с някой от диповете и след това го покривате с паста, като по този начин ще получите експлозия във водата на д..

Quickview

Паста за стръв с аромат на Ананас G-8

(0)
14.80лв

Паста за стръв с аромат на Ананас G-8..

Quickview

Паста за стръв с аромат Слива

(0)
14.80лв

Паста за стръв с аромат СливаТова е един много интересен аромат и няма как да ви го опишем най-добре е сами да го усетите. С тази паста може да поръчате и топчета със същия аромат в комбинация с някой от диповете на фирмата. Дипвате топчета с някой от диповете и след това го покривате с паста, като по този начин ще получите експлозия във водата на ..

Quickview

Паста, за стръв с аромат Amur Special Spice Shrimp

(0)
14.50лв

Паста, за стръв за Амур с аромат SPICE SHRIMPТова е един много интересен аромат и няма как да ви го опишем най-добре е сами да го усетите. С тази паста може да поръчате и топчета със същия аромат в комбинация с някой от диповете на фирмата. Дипвате топчета с някой от диповете и след това го покривате с паста, като по този начин ще получите експлози..

Quickview

Паста, за стръв с аромат SPICE SHRIMP

(0)
14.80лв

Паста, за стръв с аромат SPICE SHRIMPТова е един много интересен аромат и няма как да ви го опишем най-добре е сами да го усетите. С тази паста може да поръчате и топчета със същия аромат в комбинация с някой от диповете на фирмата. Дипвате топчета с някой от диповете и след това го покривате с паста, като по този начин ще получите експлозия във во..

Quickview

Паста, за стръв с аромат на Морски Дарове

(0)
14.80лв

Паста, за стръв с аромат на Морски ДаровеТова е един много интересен аромат и няма как да ви го опишем най-добре е сами да го усетите. С тази паста може да поръчате и топчета със същия аромат в комбинация с някой от диповете на фирмата. Дипвате топчета с някой от диповете и след това го покривате с паста, като по този начин ще получите експлозия въ..

Quickview

Паста, Флуоро за протеинови топчета с аромат на Спадък Ананас 250мл

(0)
18.30лв

ФЛУОРО ПАСТА С АРОМАТ НА СЛАДЪК АНАНАСПастата за протеинови топчета е много ефективна и бърза стръв. Покрийте булото или слоя от специалната ни паста и вижте колко е ефективна! Тестото за протеинови топчета е направено от същите съставки като топчетата, но с разлика от два пъти екстракта . Можете незабавно да привлечете вниманието на рибата, като н..

Quickview

Паста, флуоро за стръв с аромат CARP SECRET

(0)
18.30лв

Паста за стръв fluoro с аромат CARP SECRETТова е един много интересен аромат и няма как да ви го опишем най-добре е сами да го усетите. С тази паста може да поръчате и топчета със същия аромат в комбинация с някой от диповете на фирмата. Дипвате топчета с някой от диповете и след това го покривате с паста, като по този начин ще получите експлозия в..

Показани 1 от 15 | 19 (2 Страници)