Мултипликатор

Grid View:
Quickview

SANTIAGO SA30

(0)
900.00лв

Мултипликаторите от сериятаSantiago® остават едни от най-сигурните и желани мощни макари на пазара. В действителност ако стъпите на борда на някоя голяма лодка, навсякъде по света, е много вероятно да го видите. Това е той -Santiago®  FIN-NOR , работещ и на практика неразрушим, десетилетия след като е бил проектиран и създаден. С този мултипли..

Quickview

Каст мултипликатор SMOKE LH 101HPTA

(0)
325.00лв

Шампион по лекота и здравина.  Прецизно USA  инженерно мислене, проект и изработка. Просто фантастично. Алуминиева рамка, ултра фини неръждаеми стоманени лагери плюс карбон с керамика на авнаса формират шедьовър, с изключителна издръжливост и невероятна лекота. Новите, меки на допир дръжки от EVA материал, монтирани върху неръждаеми лагер..

Quickview

Мултипликатор SPORTFISHER TROLLING SD 220 LW

(0)
145.00лв

SPORTFISHER TROLLING SD 220 LW е конструиран на бъде изключително многофункционален, както и да е на една изключително достъпна и атрактивна за високото си качество цена. Той разполага с олекотена графитна конструкция, но за да бъде здрав и издръжлив при борба с рибите, тази олекотена графитна конструкция е обшита със здрави алуминиеви странични ел..

Quickview

Мултипликатор VANTEX LH VA101S

(0)
122.00лв

Запознайте се с новият и обновен байткаст мултипликатор от серията VANTEX LH. Водещ в класа си, той предоставя компактен и олектен дизайн, в комбинация с висока продуктивност. Новото поколение VANTEX LH включват нов стайлинг, с доказано качество и надеждност, характеристики, които се очакват с нетърпение от множество риболовци. Напреднали висо..

Quickview

Мултипликатор VIVA HA45 - DL1

(0)
105.00лв

 HA45 - DL1 е класически и стилен, бюджетен модел мултипликатор на компанията VIVA . Отличава се с олекотени композитни странични плочи, прецизно обработено от неръждаема стомана зъбно колело, както и солидна месингова главна предавка. Характерното за този модел е и извънгабаритна мощна ръкохватка и брояча за постигнатата дълбочина.  Също..

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)