Плетени

Плетени

Grid View:
Quickview

Black Cat - Повод за сом, гумиран

(0)
36.00лв

Плетените "лидери" са една от тайните и ключът към успешният улов на сом. Те имат невероятна устйчивост на триене, което е много важна характеристика при риболова на сом. "Лидерът" е връзката между Вас и сома и е от изключително голяма важност за успешното и правилно поднасяне на стръвта. BLACK CAT използва само най-добрите материали, за да може да..

Quickview

Лийдкор, камофлажен Carp Pro

(0)
10.50лв

Дължина - 10м.Размери - 25, 35, 45 и 65lbs.Цвят    -   камуфлажПлетено влакно от висок клас с оловна сърцевина, предназначено за изработване на поводи за дънен риболов, притежаващо в своята структура оловна нишка, която му позволява бързо потапяне и задържане към дъното. Произведено от висококачествени матери..

Quickview

Много здраво и качествено плетено влакно - VANTAGE

(0)
36.00лв

Много здраво и качествено плетено влакно. Налични размери 0,12/0,14/0,16/0,18/0,20. Дължина: 135m..

Quickview

Плетено влакно CAT FIGHTER BRAID X8 200m FORMAX

(0)
30.00лв

 CAT FIGHTER BRAID X8 200m FORMAX е перфектното плетено плакно за всички онези, които търсят висококачествен Braid за една макара на отлична цена. С изцяло кръгло сечение, осем-нишкова оплетка и специално покритие, то е произведено под вещите съвети на големият сръбски риболовец Милан Данич. Това е влакно, което е 3-4 пъти по-здраво от об..

Quickview

Плетено влакно FORMAX TACTIC

(0)
10.00лв

Нова серия плетени влакна на  FORMAX. Шпулите са с дължина 100 метра. Името му , TACTIC PE4, подсказва , че е четиринишково. Със своята висока устойчивост към абразия и здравина на възел, то автоматично се превръща в подходящ избор за всякакви шаранджийски и сомски монтажи ( според размера), шок лидер , а и защо не и лайт джиг. Маслено зе..

Quickview

Плетено влакно RADICAL BASILISK CARP BRAID 350M

(0)
36.00лв

RADICAL BASILISK CARP BRAID е нова разработка висококачествено плетено влакно на американската компанията QUANTUM, с мултинишкова оплетка и специално покритие. Съчетание между уникалност и иновативност, създадено от последно поколение, технологично разработени Dyneema фибри (нишки). Предлага се в атрактивна опаковка, за многократна употре..

Quickview

Повод HOOKLINK BROWN

(0)
8.00лв

Дължина - 20м. Размери - 15, 20, 25lbs. Цвят - камуфлаж..

Quickview

Повод за сом - 1MM

(0)
42.00лв

Повод за сом Black Cat изработен от най-добрите материали и сплетен много стегнато, с помощта на много отделни нишки. Създаден специално да запази здравинаната си пред препядствия като миди и остри камъни.Характеризира се със своята голяма издръжливост, мекота и еластичност, благодарение на което се дава една перфекна презентация на стръвта. Ц..

Quickview

Повод със силиконово покритие SKINBRAID CAMOU

(0)
19.00лв

Качествено плетено влакно със силиконово покритие. Дължина - 20м. Размери - 20 и 25lbs Цвят     - камуфлаж..

Quickview

Повод със силиконово покритие SKINBRAID OLIVE

(0)
19.00лв

Повод със силиконово покритие SKINBRAID OLIVE Дължина - 20м. Размер - 20 и 25lbs. Цвят - олив..

Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)