Легла / Столове

Риболовни легла и столове.

Grid View:
Quickview

Стол CP301

(0)
236.00лв

Изключително луксозен, максимално комфортен и лек сгъваем стол. Изработен от алуминиеви профили, с добре проектирани подлакътници, гарантиращи удобство. Изцяло подплатен и с вградена възглавничка, която може да се отстранява за лесно почистване и поддръжка. Снабден е с телескопични, независими един от друг крака, с широки лапи, подходящи за всякакъ..

Quickview

Фидер стол CP8288

(0)
227.00лв

Изключително удобен, стабилен и висококачествен фидер стол, с модерен дизайн. Прецизна изработка, лукс и комфорт. Добре проектиран и удобен сгъваем стол, със здрава метална конструкция и удобна мека материя. Благодарение на своята носеща рамка, той е оборудван с възможност за дооборудване на различни прикачни и аксесоари, необходими за фидер риболо..

Quickview

CARP PRO Шаранджийски стол CP6051

(0)
170.00лв

Висококачествена изработка, гъвкавост и комфорт. Изключително удобен и лек сгъваем стол. Оборудван е със седалка и регулируема облегалка, изработени от специална материя и рамка, които гарантират Вашия комфорт и спокойствие на тялото от главата до краката. Притежава солидни и стабилни подлакътници, които също допринасят за Вашето удобство. Столът п..

Quickview

Платформа за риболов

(0)
330.00лв

Олекотена алуминиева платформа подходяща за всякакъв тип плувкарски риболов. Плитък модул за совалки и две чекмеджета за други аксесоари. Скарата за краката е включена в комплекта...

Quickview

Походно - шаранджийско легло за риболов CARP PRO

(0)
222.00лв

CARP PRO BD660-206179 e  комфортно легло, с 6 регулируеми крака, предназначено да Ви достави удобство на всеки Ваш излет или къмпинг. Създадено е да бъде използвано, както върху твърди почви, така и върху кални или меки терени. Рамката на конструкцията му е произведена от здрава стомана, а възможността за регулиране наклона на облегалката, доп..

Quickview

Походно - шаранджийско легло за рибoлов CP7121

(0)
410.00лв

CARP PRO™ Легло CP7121 - Bedchair 6 Legs BD660 210218 Първокласно и суперлуксозно легло със солидна конструкция от алуминиеви профили и 6 регулируеми, телескопични крака с големи "лапи", подходящи за всякакъв вид терени, дори и за меки и рохкави почви. Притежава специална, оребрена тапицерия /подложка/, тип гъба, която дава максимален, ненадминат к..

Quickview

Походно - шаранджийско легло за риболов - CARP PRO CPH6179

(0)
221.00лв

CARP PRO BD6179 e  комфортно легло, с 6 регулируеми крака, предназначено да Ви достави удобство на всеки Ваш излет или къмпинг. Създадено е да бъде използвано, както върху твърди почви, така и върху кални или меки терени. Рамката на конструкцията му е произведена от здрава стомана, а възможността за регулиране наклона на облегалката, допълните..

Изчерпан
Quickview

Походно - шаранджийско легло за риболов CP-7120

(0)
154.00лв

Голямо и удобно легло с шест регулируеми крака. С рамка от алуминиеви профили, гарантиращи здравината и лекотата му. Изработено от промазан полиестерен плат и изцяло подплатено за удобство на риболовеца или туриста. Всеки крак се регулира отделно, така че неравните терени да не представляват проблем при лагеруване. Горната част на леглото се застоп..

Quickview

Риболовен стол FEEDER STATION FORMAX

(0)
235.00лв

Риболовен стол FEEDER STATION FORMAXИновативен риболовен стол: стабилен и комфортен, въртящ се на 360 градуса.Стол FORMAX FEEDER  е изключително практичен и компактен при транспортиране. Облегалката и краката се сгъват плътно към седалката, така че столът да заеме малко пространство в багажника на всеки автомобил. Столът е снабден с тапицирана..

Quickview

Стол CPH9319

(0)
213.00лв

Висококачествена изработка, гъвкавост и комфорт. Изключително удобен и лек сгъваем стол. Оборудван е със седалка и регулируема облегалка, изработени от специална материя и рамка, които гарантират Вашия комфорт и спокойствие на тялото от главата до краката. Притежава солидни и стабилни подлакътници, които също допринасят за Вашето удобство. Столът п..

Quickview

Стол - Carp Pro Chair CP605

(0)
112.00лв

Изключително удобен и лек сгъваем стол. Оборудван е със седалка и облегалка, изработени от специална материя и рамка, които гарантират Вашия комфорт и спокойствие на тялото от главата до краката. Притежава подлакътници, които също допринасят за Вашето удобство. Столът притежава регулируеми по височина предни крака, а също така може да му се променя..

Quickview

Стол 306 G

(0)
27.00лв

Лек и удобен стол със стойка за въдици...

Quickview

Стол Carp Pro 210

(0)
179.00лв

Изключително луксозен, максимално комфортен и лек сгъваем стол. Изработен от алуминиеви профили. Изцяло подплатен и с вградена възглавничка. Снабден е с телескопични крака, с широки лапи, подходящи за всякакъв тип терени.Изработен е с външна част от по-здрава и издръжлива на износване материя. Има и вградена възглавница на главата от плюш. CP-210 и..

Quickview

Стол CP7116

(0)
91.00лв

Удобен и комфортен сгъваем стол с метална рамка и дървени подлакътници. Снабден е с телескопични крака, които могат да се регулират. Седалката на стола позволява също да се променя височина и от 27 cm. до 40 cm.   Перфектен избор за максимум комфорт!   Транпортни размери в сгънато състояние: 65 cm. x 60 cm. x 20 cm. Разм..

Quickview

Стол CP7122

(0)
266.00лв

Висококачествена изработка, лукс и комфорт! Първокласен и изключително добре проектиран удобен сгъваем стол със здрава и едновременно с това лека конструкция. Оборудван е със седалка и регулируема облегалка, изработени от специална оребрена материя, гарантираща пълен релакс и рамка, които допринасят за  Вашия комфорт и спокойствие на тялото..

Показани 1 от 15 | 17 (2 Страници)