Куфари

Куфари за риболов и отдих

Grid View:
Изчерпан
Quickview

CARP BOX STATION

(0)
99.00лв

Цвят:   Зелена Размери:    46x30x10 см. Високо качество пластмасова кутия (или по-скоро "маса") с телескопични крака Също така има голямо пространство за различни аксесоари и други дребни нещица, както и две големи кутии. Десния капак когато е отворен е идеален за топчета и други примамки, докато в ляво има капак. В рамки..

Quickview

Кутии за стръв, със стойка

(0)
8.00лв

Комплект кутии за стръв. Два  броя кръгли кутии за стръв изработени са от пластмаса. Капака е перфориран което осигурява достатъчно въздух на вашата стръв. Комплекта се предлага с алуминиево колче за забиване. Цвят жълт, със зелен капак. Вместимост : един литърТелескопично колче със стандартна резба ( става и за живарник), размери:50 см.X..

Quickview

Кутия за поводи

(0)
6.50лв

Класическа кутия за шаранджийски поводи...

Quickview

Куфар 136/4T

(0)
49.00лв

 Италиански куфар за принадлежности на четири нива, изработен от висококачествен полипропиленов материал. Този модел куфар е много надеждно изпълнение и неговта стабилилност при максимално натоварване зависи и се гарантира от това, тежестта да бъде разпределена еднакво и по равно от двете страни. Подходящ е за съхранение и транпорт на всякъкви..

Quickview

Куфар 143/2T

(0)
25.00лв

 Италиански куфар за принадлежности на две нива, изработен от висококачествен полипропиленов материал. Този модел куфар има допълнителни подпори отзад, които дават изключителна стабилност при максимално натоварване.  Подходящ е за съхранение и транпорт на такъми от първа необходимост с размери до: Външни размери: 366 mm. x 198 mm. x 16..

Quickview

Куфар A 006

(0)
52.00лв

Обемен куфар-стол от здрава, еластична и устойчива на износване пластмаса. Проектиран да побере максимално количество аксесоари, необходими за риболовен излет. Притежава голяма камера под горния капак /37 х 21 х 12 см./ и три допълнителни кутии под нея, разположени в специално депо. Надлъжните камери на кутиите и подвижните прегради към тях, предос..

Quickview

Куфар A 014

(0)
29.00лв

Куфар  за аксесоари, произведен от здрава и устойчива на износване пластмаса, с надеждна система за затваряне. Вътрешният интериор се състои от две плъзгащи се нива с напречни прегради и разделители за тях. Пространството под тези нива е достатъчно обемно да побере, дори и по-големи аксесоари. Затварящият капак се състои от две части. В едната..

Quickview

Куфар за риболов на лед и столче

(0)
33.00лв

Когато сте решили да отидете на риболов на лед ще ви е нужен точно този Куфар за риболов на лед. Достатъчно отделения, в които може да слагате каквото решите вие...

Quickview

Куфар за риболовни аксесоари-многофункционален

(0)
34.00лв

Куфар, произведен от висококачествена, устойчива на износване пластмаса. Предназначен да побере и съхрани необходимите Ви риболовни аксесоари. Зад предния му капак са монтирани четири индивидуални кутии с добавени разделители, което дава възможност всеки сам да реши вътрешното им пространство. Под горния капак е разположено отделение за по-обемните..

Quickview

Куфар за риболовни принадлежности и стол в едно

(0)
75.00лв

Обемен куфар-стол от здрава, олекотена и устойчива на износване пластмаса. Проектиран да побере максимално количество аксесоари, необходими за риболовен излет. Притежава голяма камера под горния капак /47 х 28 х 10 см./ и три допълнителни кутии под нея, разположени в специално депо. Надлъжните камери на кутиите и подвижните прегради към тях, предос..

Quickview

Шаранджийски кутии, голям комплект

(0)
33.00лв

Комплект от голяма кутия + 6 малки + кутия за шаранджийски поводи...

Quickview

Шаранджийски кутии, среден комплект

(0)
18.00лв

Средна кутия за шаранджийски принадлежности плюс шест по-малки за различни аксесоари.Висококачествена пластмаса...

Quickview

Шаранджийски сак CP58118

(0)
161.00лв

Нов модел восоко качествена, практична и удобна шаранджийска чанта, с голямо пространство за съхранение на такъми и аксесоари в средата (58 cm. x 30 cm.) и 4 бр. големи триизмерни джоба, два на лицевата част и по един от страни. Всеки от тези 4 джоба е с размери 27 cm. x 27 cm. x 12 cm. Чантата е проектирана с твърд капак и дъно от пресован и ..

Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)