Фидер хранилки

Фидер хранилки

Grid View:
Quickview

Инлайн метод фидер хранилка и силиконова преса

(0)
8.00лв

Големите метод хранилки са рядкост на пазара, но ако искате постигане на голяма дистанция и водоемът е плитък, то те са едно много добро решение за успешен риболов.Инлайн метод фидер хранилка и силиконова преса OsakoХранилка с утежнение и силиконова форма за пълненето й.Подходяща за фидер, шарански и дънен риболов.Дължината на 60 гр и 70 гр хранилк..

Quickview

Метод фидер комплект BROWNING

(0)
11.50лв

Комплект за метод фидер риболов, който включва четири хранилки ( две по двадесет грама и две по тридесет грама) и калъп за тях. Има включени вирбели и комплектът е готов за използване, без да има нужда от нищо допълнително. За колегите, неизползвали този стил на риболов, трябва да се отбележи, че най-често се употребява  къс ( 7-8 см.) повод, ..

Quickview

Метод фидер комплект ELEGANCE METHOD FEEDER SET 55g+65g

(0)
14.70лв

Комплект за метод фидер риболов, който включва две хранилки ( петдесет и пет грама и шестдесет и пет гр.) и калъп за тях. Има включени вирбели и комплектът е готов за използване, без да има нужда от нищо допълнително. За колегите, неизползвали този стил на риболов, трябва да се отбележи, че най-често се употребява  къс ( 7-8 см.) повод, от пле..

Изчерпан
Quickview

Метод фидер комплект EXC MAX METHOD FEEDER SET

(0)
10.50лв

Комплект за метод фидер , който включва три хранилки (двадесет, двадесет и пет и тридесет грама) и калъп за тях. Има включени вирбели и комплектът е готов за използване, без да има нужда от нищо допълнително. За колегите, неизползвали този стил на риболов, трябва да се отбележи, че най-често се употребява  къс ( 7-8 см.) повод, от плетено влак..

Изчерпан
Quickview

Преса за мека захранка 40/ 60 мм.

(1)
8.60лв

Много удобен и полезен аксесоар за риболов, с който може да направите перфектни топки за риболов с еднаква големина и форма за секунди. Начин на работа: след като запълните долната половина на формата със желаната от вас захранка за риболов, поставете горната част и избутайте внимателно надоло.По този начин ще получите добре оформени топки със рибо..

Quickview

Фидер хранилки комплект ELEGANCE METHOD FEEDER SET 25g+35g+45g

(0)
15.60лв

Комплект за метод фидер риболов, който включва три хранилки ( двадесет и пет грама , по тридесет и пет грама и четиридесет и пет гр.) и калъп за тях. Има включени вирбели и комплектът е готов за използване, без да има нужда от нищо допълнително. За колегите, неизползвали този стил на риболов, трябва да се отбележи, че най-често се употребява  ..

Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)