Стойки

Grid View:
Изчерпан
Quickview

Телескопични стойки

(0)
40.50лв

Комплект телескопични колчета с прикрепени двойни бъз-барове. Предлага ниско тегло, изключителна компактност по време на транспортиране и възможност за бърза инсталация. Колчетата се телескопични с винтове на острата част, което им позволява да се завинтват в твърда земя. Бъзбаровете са предназначени за две пръчки и са оборудвани със стандартна рез..

Изчерпан
Quickview

ROD POD 132 ALU

(1)
222.00лв

Много добър и стабилен Rod Pod изцяло алуминиев. Всеки рибар знае, че никога не може да бъде сигурен с колко въдици ще тръгне за риба. Днес може с 2 утре да станат 3 и така до 5.  Това е нашето предложение за вас, Rod Pod за 5 въдици но вие може да го използвате и с 2 бр или 3 бр. както пожелаете. Ако имате нужда от повече инфор..

Quickview

ROD POD 6104

(0)
119.00лв

Висококачествено изпълнение на стойка (тип четиринога) за четири шаранджийски пръчки, изработена от алуминий, в т.ч. и алуминиеви бъз-барове. Много лека и изключително стабилна. Проектирана за всякакъв вид терен, а в зависимост от центъра на тежестта, можете да я въртите във всички посоки, както и да променяте наклона, според Вашите нужди и предпоч..

Quickview

ROD POD 6113

(0)
181.00лв

..

Quickview
Quickview

ROD POD TN- RP 139 -CAMOU -6112 001

(0)
214.00лв

Здрава и стабилна стойка от алуминий, с атрактивна камуфлажна окраска /есенни листа/. Предназначена е за три пръчки. Телескопичните крака позволяват стабилно закрепяне на всякакъв терен. Гарантирано бърз и лесен монтаж и демонтаж, както и надеждно застопоряване на всички елементи в желаната позиция. Посредством винтове е възможна промяна на дължина..

Quickview

Tripod CP80225

(0)
262.00лв

Изключително висок клас стойка за шаранджийски риболов, произведена от алуминий и други леки материали, проектирана специално и единствено за три шаранджийски пръчки. Перфектно изпълнение и функционалност при всеки един детайл. Възможност за настройка във всички посоки, тази стойка се отличава с дебели, здрави и телескопични крака, които на върха с..

Quickview

Единична стойка за лодка RHINO XTRA ROD HOLDER

(0)
55.00лв

Много полезен артикул за риболовците обичащи риболов от лодка. Много лесен за монтиране . Изключителна сигурност дори при риболов на големи риби .Удобна стойка изработена от изключително устойчивия материал ABS Nylon. Възможности за различен монтаж на борд- има 12 заключващи се позиции, както и възможност за постоянно 360 - градусово въртене. Специ..

Quickview

ПРИКАЧНО СТОЙКА ЗА ФИДЕР ROD REST EVA

(0)
25.50лв

ПРИКАЧНО СТОЙКА ЗА ФИДЕР ROD REST EVA  FXEL-219140Размер 50 см..

Quickview

Стойка CP24017

(0)
179.00лв

Лека, здрава и стабилна стойка, произведена от алуминий. Предназначена е за пет пръчки. Може да се регулира и по дължина и по височина. Телескопичните крака (отпред) позволяват стабилно закрепяне на всякакъв терен. Елементарната на пръв поглед система, осигурява бърз и лесен монтаж и демонтаж, както и надеждно застопоряване на всички елементи в жел..

Quickview

Стойка DEFLECTOR BLACK 9CM - BLack Cat

(0)
15.00лв

Стойка със стандартна резба на немската фирма Black Cat. Дължина 9 см...

Изчерпан
Quickview

Стойка ROD POD CP-6180

(0)
194.00лв

Здрава, надеждна и с гарантирано качество алуминиева стойка CARP PRO, проектирана от най- добрите унгарски риболовци.Стойката е много бързо ръзгаваема, с четири регулируеми крака позволяващи хоризонтално регулиране на какъвто и да е терен, както на височина, така и за ширина.Предлага с два бъзбара за по пет пръчки, и луксозен калъф осигуряващ място..

Изчерпан
Quickview

Стойка Rod Pod CP154

(0)
232.00лв

Висок клас лека, здрава и стабилна шаранджийска стойка за 4 въдици, произведена от алуминий и други леки материали. Перфектно изпълнение и функционалност при всеки един детайл. Стойката е изключително стабилна, благодарение както на своите широко отварящи се 4 крака, така и на балансираните си големи и широки бъз-барове. Краката на стойката са теле..

Quickview

Стойка Rod Pod Саrр Рrо СР24017

(0)
179.00лв

Изĸлючитeлнo дoбpe изpaбoтeн мoдeл poд пoд нa мapĸaтa Саrр Рrо. Cpeдĸлючoвитe пpeдимcтвa нa тaзи шapaнcĸa cтoйĸa e възмoжнocттa дa ce cгъвaдo мнoгo ĸoмпaĸтни paзмepи, ĸaтo ce пoмecтвa в пpeдвидeн зa cъxpaнeниe итpaнcпopт тyбoc c ципoвe. Moдeлът e изцялo в чepeн цвят, изpaбoтeн oтвиcoĸoĸaчecтвeни и здpaви мeтaлни и плacтмacoви eлeмeнти. C пoмoщтa нa..

Quickview

Стойка TRIPOD GODZILLA

(0)
610.00лв

Стойка за риболов на сом разработвана дванадесет месеца от големият немски риболовец Stefan Seuß ! Тя позволява стабилно поставяне на всякакъв терен, както и да държи сигурно Вашите въдици на огромна височина ( трипода се вдига на височина 250 см.). Оборудвана е със стандартни резби за сигнализатори, а в долният край с надеждни алуминиеви пост..

Показани 1 от 15 | 30 (2 Страници)