Black Cat

Grid View:
Quickview

Black Cat - Повод за сом, гумиран

(0)
40.00лв

Плетените "лидери" са една от тайните и ключът към успешният улов на сом. Те имат невероятна устйчивост на триене, което е много важна характеристика при риболова на сом. "Лидерът" е връзката между Вас и сома и е от изключително голяма важност за успешното и правилно поднасяне на стръвта. BLACK CAT използва само най-добрите материали, за да може да..

Quickview

BLACK CAT Crimp Forceps (клещи за кримпване)

(0)
80.00лв

Метални оразмерени Black Cat клещи за кримпване, изключително подходящи и необходими при направата на различни поводи и монтажи при риболов на сом, а именно съединяване и изработване на възли при монофилни влакна с голям диаметър, метални поводи, както и други видове сомски монтажи. Използват се чрез алумниеви капси за пристягане (кримпване). Висок..

Quickview

BLACK CAT Smelly Teaser - силиконова примамка за сом

(0)
30.00лв

Иновативна и доказано работеща оловна изкуствена примамка, доказала своите предимства и възможности най-добре при риболов на сом, на кльонк. Със своята форма, наподобяваща червеи и калмари, тя е изключително атрактивна за хищника, който моментално я атакува. Готовият монтаж е окомплектован с безкомпромиснтно остра и здрава кука-тройка и една единич..

Quickview

Аромат на рак Black Cat FLAVOUR SPRAY BROWN MONSTER CRAB 100ML

(0)
19.00лв

Аромат на рак на фирма Black Cat, FLAVOUR SPRAY BROWN MONSTER CRAB 100ML..

Quickview

Аромат-концентрат земен червей Black Cat RED BLOODY WORM 100ML

(0)
19.00лв

Аромат-концентрат земен червей RED BLOODY WORM 100ML на фирма Black Cat. Подходящ, както за ароматизиране на Вашата, така и за подводни тапи, или изкуствени примамки...

Quickview

Аутригър за буй

(0)
43.00лв

Специална система, предназначена за риболов на сом с буй. Скобната система осигурява сигурно захващане, както и лесно откачване. Произведено в Германия...

Quickview

Вирбел 60MM HEAVY DUTY CROSS LOCK SWIVEL

(0)
6.90лв

Cross Lock Swivel е изключително здрав и надежден вирбел, подходящ за всякакъв тип сомски монтажи.Размер: 3/0Тест: 70 kg.Опаковка: 5 бр.Цвят: Black Nickel - (Черно никелирано)..

Quickview

Вирбел 30MM BLACK CAT X-STRONG BALL BEARING SWIVEL

(0)
13.50лв

X-STRONG BALL BEARING SWIVEL е изключително здрав и надежден вирбел, подходящ за всякакъв тип сомски монтажи.Вградени два лагера за по- добро въртенеРазмер: 30 мм.Тест: 187 kg.Опаковка: 2 бр.Цвят: Black Nickel - (Черно никелирано)..

Quickview

Вирбел 33MM CATFISH ROLLING SWIVEL 4/0

(0)
5.00лв

33MM CATFISH ROLLING SWIVEL 4/0 е изключително здрав и надежден вирбел, подходящ за всякакъв тип сомски монтажи.Размер: 4/0Тест: 135 kg.Опаковка: 5 бр.Цвят: Black Nickel - (Черно никелирано)..

Quickview

Вирбел 72MM BLACK CAT GODZILLA SWIVEL 4/0 4PCS

(0)
13.00лв

Вирбел 72MM BLACK CAT GODZILLA SWIVEL 4/0 4PCS е изключително здрав и надежден вирбел, подходящ за всякакъв тип сомски монтажи.Вграден  лагер за по- добро въртенеРазмер: 72 мм.Тест: 70 kg.Опаковка: 4 бр.Цвят: Black Nickel - (Черно мат )..

Quickview

Вирбел X-STRONG BALL BEARING SWIVEL

(0)
17.00лв

X-STRONG BALL BEARING SWIVEL е изключително здрав и надежден вирбел, подходящ за всякакъв тип сомски монтажи.Вграден лагер за по- добро въртенеРазмер: 22 мм.Тест: 97 kg.Опаковка: 4 бр.Цвят: Black Nickel - (Черно никелирано)..

Quickview

Двойни куки #8/0 BLACK CAT DOUBLE HOOK TIN 5PCS

(0)
5.50лв

Двойни куки за сомски монтажи, иработени от стомана. Размер осем нули. Пет броя в опаковка...

Quickview

Единични куки за сом #4/0 BLACK CAT BLACK CAT SINGLE HOOK MEGA BLACK NICKEL 5PCS

(0)
5.00лв

Здрави единични куки, предназначени за улов на трофейни сомове. Куките са изработени от първокачествена стомана. Моделът е с относително дълго стъбло, широка извивка, дълъг и леко завит навътре връх, както и ясно изразена контра. Широката халка е запоена към стъблото и дава възможност за прилагане на различни варианти за надеждно връзване и монтира..

Quickview

Единични куки за сом CAT HOOKER 3/0

(0)
11.00лв

Здрави единични куки, предназначени за улов на трофейни сомове. Куките са изработени от първокачествена стомана. Моделът е с относително късо стъбло, широка извивка, дълъг и леко завит навътре връх, както и ясно изразена контра. Широката халка е запоена към стъблото и дава възможност за прилагане на различни варианти за надеждно връзване и монтиран..

Quickview

Живарник 3,00M BLACK CAT KEEP NET 5X7MM

(0)
139.00лв

Живарник, специално пригоден за любителите на сомски риболов. Цялата мрежа е гумирана за защита на самата риба. С дължина от три метра е подходящ и за язовири и за реки. Black Cat Ви уверяват, че това е най- здравият живарник на пазара, а и заради подсилващите ленти по него е възможно да го ползвате и от лодка. В горната част има механизъм за пълно..

Показани 1 от 15 | 73 (5 Страници)