Crash Ball Feeder серия

Crash Ball Feeder серия

30.00лв
Производители LK Baits
Код на продукта: CrashBallFeeder
Наградни точки: 10
Наличност: В наличност

Общ Преглед

Революционен продукт за света на рибаря.

Описание на продукта

Революционен продукт за света на рибаря.

LK Baits заедно с италианския отбор Advance разработили нова триизмерна ракета като добра възможност за захранване на големи разстояния.

Параметри: 65 грама, 0,21 л. обем

Патентована система за отваряне, която се състои от магнити които осигуряват доставянето на стръвта точно на петното заедно с течността.

Намалена устойчивост при изваждане от водата: Веднага след като ракетта достигне нивото на водната повърхност започнете да я изтегляте. Няма нужда да изчаквате да се изсипе, стръвта вече се е разпръснала и потъва. При изваждане на ракетата тя ще се затвори и така ще излезе гладко, лесно и бързо от водата.В сравнение с другите ракета изваждането е много по-лесно.Няма опасност от усукване на основната линия.

Лесно пълнене: Благодарение на патентованата магнитна система можете да съберете стръвта навън като драга и го затвори, без никакъв проблем. Поради максимално стягане вие ​​сте в състояние да доставите стръвта до мястото и на 100% . Crash Ball обем е от 0,21 л.

Кастинг: Crash Ball LK Baits е ракета за хранене на разстояние до 70 метра. На кастинг не се заплита или да се отвори самата ракета. Благодарение на магнитната система, която ще защити от отваряне ракета при замятане. Тя няма да се отвори и да изсипе стръвта върху земята подобно на други ракети.

Видове примамки: Какво може да сложите в тази ракета, тук нямате ограничение единственото условия е да може да съберете стръвта в нея.
Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Когато получим нова поръчка тя се обработва в работен ден разбира се ако деня на поръчката е такъв тя ще бъде обработена. Наш колега се свързва с вас по телефона, който сте подали за да потвърдите поръчката. Поръчката се изпраща същият ден и на следвщият ден тя е в офиса на куриера. 
В момента работим с Еконт.
Плащането става на място в офис или адрес ако е заявенo до адрес.


ВАЖНО!!!
Всички поръчки се застраховат и имат опция преглед. Съветваме ви преди да си приемете поръчката в офиса или до адрес да я прегледате и ако има проблеми с продукта или продуктите, които сте поръчали да се свържете с нас и да заявите претенции към фирмата доставчик.

So Extra Slider: Has no item to show!