Светлинен сигнализатор за връх на въдица

Светлинен сигнализатор за връх на въдица

4.00лв
Код на продукта: SK ALERT GREEN - RED
Наличност: В наличност

Общ Преглед

Светлинен сигнализатор, който се закрепва за върха на вашата въдица. Изключително подходящ за тънки фидер върхове ( първата приставка е за връх с дебелина от 1мм. до 3 мм. ) . Ако използвате по дебел връх ( тип стъклопласт), посредством резба смен...

Описание на продукта

Светлинен сигнализатор, който се закрепва за върха на вашата въдица. Изключително подходящ за тънки фидер върхове ( първата приставка е за връх с дебелина от 1мм. до 3 мм. ) . Ако използвате по дебел връх ( тип стъклопласт), посредством резба сменяте приставката за връх от 3мм. до 5 мм. Животът на батерията достига до 1000 часа, поради изключителното икономично диодно осветление. Размери 23мм. X 17мм. Начин на работа: просто го поставете на върха на въдицата, като прекарате върха през двете втулки( отворени леко в краищата си). Върхът мигновенно притиска черното бутонче в средата и сигнализаторът започва да мига в зелен цвят. При кълване ( дори леко ) устройството веднага започва да примигва със сигнално червен цвят, видим от 100 метра. След приключване на риболов , просто премахнете устройството. То престава да работи. Батерията CR1225 3V е включена в комплекта.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Когато получим нова поръчка тя се обработва в работен ден разбира се ако деня на поръчката е такъв тя ще бъде обработена. Наш колега се свързва с вас по телефона, който сте подали за да потвърдите поръчката. Поръчката се изпраща същият ден и на следвщият ден тя е в офиса на куриера. 
В момента работим с Еконт.
Плащането става на място в офис или адрес ако е заявенo до адрес.


ВАЖНО!!!
Всички поръчки се застраховат и имат опция преглед. Съветваме ви преди да си приемете поръчката в офиса или до адрес да я прегледате и ако има проблеми с продукта или продуктите, които сте поръчали да се свържете с нас и да заявите претенции към фирмата доставчик.

So Extra Slider: Has no item to show!