LK BAITS SALT RED HALLIBUT PELLETS 1KG, 4MM

LK BAITS SALT RED HALLIBUT PELLETS 1KG, 4MM

8.00лв
Производители LK Baits
Код на продукта: 04150210
Наличност: В наличност

Общ Преглед

LK BAITS SALT RED HALLIBUT PELLETS 1KG, 4MM Най-ефективните пелети, предназначени за стръв и улов. Пелетите са направени на базата на дългогодишен опит и знания. Пелетите са направени ч...

Описание на продукта

LK BAITS SALT RED HALLIBUT PELLETS 1KG, 4MM

Най-ефективните пелети, предназначени за стръв и улов. Пелетите са направени на базата на дългогодишен опит и знания. Пелетите са направени чрез пресоване само на качествени съставки от нашата модерна гранулираща линия. Студеният технологичен процес осигурява постоянно качество и отлична усвояемост.. Пелетите са предназначени за всички видове шаранова риба, но имат успех и про ловенето на есетра и сом.

Съдържание: Red камбала брашно, рибно брашно, Red Robin, соев протеин добавки - Спирулина, етерични масла, рибено масло, витамини, аминокиселини, екстракт от черен дроб, GLM и други съставки. Предназначени само за спортен риболов.

Приложение: Пелетите могат да се използват поотделно за стръв във всякакъв тип вода и през всеки сезон. В пелетите се използват разтворими вещества за студена вода и съдържат такива и за топла вода, така че се считат за много гъвкава стръв. Те могат да се използват за кратки разходки, както и за дълги експедиции. Могат да бъдат комбинирани с протеинови топчета.

Разтворимост: Пелетите се разтварят в зависимост от температурата на водата и диаметъра: 4 мм / 10 до 50 мин, 12 мм / 2 до 3 часа, 20 мм / 5-8 часа, 26 мм / 7 -12 часа. След контакт с вода, когато започнат да се разтваря пелетата се оформя привлекателен облак. Ако е необходимо да се удължи периода на разпад, препоръчваме да се дипнат пелетите. Това удължава живота им приблизително с 20%.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Когато получим нова поръчка тя се обработва в работен ден разбира се ако деня на поръчката е такъв тя ще бъде обработена. Наш колега се свързва с вас по телефона, който сте подали за да потвърдите поръчката. Поръчката се изпраща същият ден и на следвщият ден тя е в офиса на куриера. 
В момента работим с Еконт.
Плащането става на място в офис или адрес ако е заявенo до адрес.


ВАЖНО!!!
Всички поръчки се застраховат и имат опция преглед. Съветваме ви преди да си приемете поръчката в офиса или до адрес да я прегледате и ако има проблеми с продукта или продуктите, които сте поръчали да се свържете с нас и да заявите претенции към фирмата доставчик.

So Extra Slider: Has no item to show!