Пелети черен протеин 4MM, 1KG

Пелети черен протеин 4MM, 1KG

30.00лв
Производители LK Baits
Код на продукта: 04090505
Наличност: В наличност

Общ Преглед

TOP RESTART PELLET BLACK PROTEIN 4MM, 1KGУникални LK Baits пелети, които се произвеждат от същата формула (70% представителство) както Boilie 

Описание на продукта

TOP RESTART PELLET BLACK PROTEIN 4MM, 1KG

Уникални LK Baits пелети, които се произвеждат от същата формула (70% представителство) както Boilie Black Protein.


Диаметрите на 12 mm и 17 mm са с дупка, така че те биха могли да се използват като стръв. В пакет от 1 кг има смес от гранули от 12 и 17 мм в съотношение 1:1. Разтварянето на този вид пелети трае около 5-6 часа в зависимост от температурата на водата. 4 мм пелети са подходящи за използване за създаване на комбинирани петна и времето на разпадане е по-кратко.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Когато получим нова поръчка тя се обработва в работен ден разбира се ако деня на поръчката е такъв тя ще бъде обработена. Наш колега се свързва с вас по телефона, който сте подали за да потвърдите поръчката. Поръчката се изпраща същият ден и на следвщият ден тя е в офиса на куриера. 
В момента работим с Еконт.
Плащането става на място в офис или адрес ако е заявенo до адрес.


ВАЖНО!!!
Всички поръчки се застраховат и имат опция преглед. Съветваме ви преди да си приемете поръчката в офиса или до адрес да я прегледате и ако има проблеми с продукта или продуктите, които сте поръчали да се свържете с нас и да заявите претенции към фирмата доставчик.

So Extra Slider: Has no item to show!