Пелети хайвер и плодове - 4MM, 1KG

Пелети хайвер и плодове - 4MM, 1KG

23.00лв
Производители LK Baits
Код на продукта: CAVIAR/FRUITS
Наличност: В наличност

Общ Преглед

TOP RESTART PELLET CAVIAR/FRUITS 4MM, 1KGУникални LK Baits

Описание на продукта

TOP RESTART PELLET CAVIAR/FRUITS 4MM, 1KG

Уникални LK Baits пелети, които се произвеждат по същата формула като топчетата с аромат на хайвер и плодове. Всички видове пелети могат да се комбинират, закупят със същия аромат топчета. Пелетите се произвеждат в диаметър 4, 12, 17 мм.


Диаметрите на 12 mm и 17 mm са с дупка, така че те биха могли да се използват като примамка. В едно кг торба е смес от гранули от 12 и 17 мм в съотношение 1: 1-ви Диаметърът на пелети от 12-17 мм под куката трае около 5-6 часа в зависимост от температурата vody.4 мм пелети са подходящи за използване за създаване на комбинирани килими и времето на разпадане е по-кратък.Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Когато получим нова поръчка тя се обработва в работен ден разбира се ако деня на поръчката е такъв тя ще бъде обработена. Наш колега се свързва с вас по телефона, който сте подали за да потвърдите поръчката. Поръчката се изпраща същият ден и на следвщият ден тя е в офиса на куриера. 
В момента работим с Еконт.
Плащането става на място в офис или адрес ако е заявенo до адрес.


ВАЖНО!!!
Всички поръчки се застраховат и имат опция преглед. Съветваме ви преди да си приемете поръчката в офиса или до адрес да я прегледате и ако има проблеми с продукта или продуктите, които сте поръчали да се свържете с нас и да заявите претенции към фирмата доставчик.

So Extra Slider: Has no item to show!