Пелети, солена сьомга 8mm

Пелети, солена сьомга 8mm

8.00лв
Производители LK Baits
Код на продукта: 04150310
Наличност: В наличност

Общ Преглед

Пелети, солена сьомга 8mmСъдържание:

Описание на продукта

Пелети, солена сьомга 8mm

Съдържание: Сьомга брашно, рибно месо, подправки, соев протеин,   добавки  - Спирулина, етерични масла, рибено масло, витамини, аминокиселини, черния дроб екстракт, GLM и други съставки. Проектиран само за спортен риболов. 

Употреба:   Можете да използвате пелетите отделно за риболов във всякакъв вид вода и по всяко време на годината. В пелетите разтворимите вещества се използват в студена вода и много привлекателни компоненти в топла вода, поради което тази стръв се счита за много универсална. Можете да използвате пелетите за краткосрочни излети, както и за големи риболовни излети. Можете да комбинирате пелетите с топчета или частици.

Разтворимост: Пелетите се разтварят в зависимост от температурата на водата и диаметъра в тези времена: 4 мм / 10-50 минути, 12 мм / 2-3 часа, 20 мм / 5-8 часа, 26 мм / 7-12 часа. След контакт с вода пелетата започва да се разтваря и отделните частици се издигат във водна колона или създават много привлекателен облак в долната част. Ако трябва да се удължи срока на дезинтеграция препоръчваме да се дипнат както може да ги увиете с паста . Това ще увеличи времето за разпадане с около 20%.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Когато получим нова поръчка тя се обработва в работен ден разбира се ако деня на поръчката е такъв тя ще бъде обработена. Наш колега се свързва с вас по телефона, който сте подали за да потвърдите поръчката. Поръчката се изпраща същият ден и на следвщият ден тя е в офиса на куриера. 
В момента работим с Еконт.
Плащането става на място в офис или адрес ако е заявенo до адрес.


ВАЖНО!!!
Всички поръчки се застраховат и имат опция преглед. Съветваме ви преди да си приемете поръчката в офиса или до адрес да я прегледате и ако има проблеми с продукта или продуктите, които сте поръчали да се свържете с нас и да заявите претенции към фирмата доставчик.

So Extra Slider: Has no item to show!