Пелети солен червен Hallibut - 12mm

Пелети солен червен Hallibut - 12mm

8.00лв
Производители LK Baits
Код на продукта: 04150204
Наличност: В наличност

Общ Преглед

Пелети солен червен Hallibut - 12mmТези пелети са червени и солени подходящи са за захранка и за стръв. Добър виншен вид и много силен и ефективен аромат. Сравнение цена качество и външен вид нямат сравнение и са изключително подходя...

Описание на продукта

Пелети солен червен Hallibut - 12mm

Тези пелети са червени и солени подходящи са за захранка и за стръв. Добър виншен вид и много силен и ефективен аромат. Сравнение цена качество и външен вид нямат сравнение и са изключително подходящи, както за диви водоеми така и за платени.

Препоръчваме за стръв да се използват специалните ароматни от същия вид, които са в кутийки.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Когато получим нова поръчка тя се обработва в работен ден разбира се ако деня на поръчката е такъв тя ще бъде обработена. Наш колега се свързва с вас по телефона, който сте подали за да потвърдите поръчката. Поръчката се изпраща същият ден и на следвщият ден тя е в офиса на куриера. 
В момента работим с Еконт.
Плащането става на място в офис или адрес ако е заявенo до адрес.


ВАЖНО!!!
Всички поръчки се застраховат и имат опция преглед. Съветваме ви преди да си приемете поръчката в офиса или до адрес да я прегледате и ако има проблеми с продукта или продуктите, които сте поръчали да се свържете с нас и да заявите претенции към фирмата доставчик.

So Extra Slider: Has no item to show!