Протеинови топчета - 12mm 150ml Сладък Ананас

Протеинови топчета - 12mm 150ml Сладък Ананас

11.00лв
Производители LK Baits
Код на продукта: 47010106
Наличност: В наличност

Общ Преглед

Мини топчетата са невероятна стръв за зимните месеци и началото на пролетта, но също така и за много трудни водоеми, където намаляването на стръвта до минимум често ще изненада внимателната риба. Мини топчетата не се използват само за целенас...

Описание на продукта

Мини топчетата са невероятна стръв за зимните месеци и началото на пролетта, но също така и за много трудни водоеми, където намаляването на стръвта до минимум често ще изненада внимателната риба. Мини топчетата не се използват само за целенасочен риболов на шарани. Тяхните предимства ще бъдат оценени от рибарите, които се опитват да уловят лин, платика, амур или други видове риба. Ние произвеждаме мини топчетата с доказани аромати с диаметър 12 мм. При нормален риболов постигнахме отлични резултати, когато обвихме малка топка топчетата със слой от пастата която използваме за тяхното производство или сега слой от паста на плаващи топчетата за постигане на неутрално балансирана стръв. Затова сме приготвили много атрактивно и незабавно функциониращо тесто за топчетата за всеки вкус. Можете да използвате пастата и за други видове боили от нашето предложение.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Когато получим нова поръчка тя се обработва в работен ден разбира се ако деня на поръчката е такъв тя ще бъде обработена. Наш колега се свързва с вас по телефона, който сте подали за да потвърдите поръчката. Поръчката се изпраща същият ден и на следвщият ден тя е в офиса на куриера. 
В момента работим с Еконт.
Плащането става на място в офис или адрес ако е заявенo до адрес.


ВАЖНО!!!
Всички поръчки се застраховат и имат опция преглед. Съветваме ви преди да си приемете поръчката в офиса или до адрес да я прегледате и ако има проблеми с продукта или продуктите, които сте поръчали да се свържете с нас и да заявите претенции към фирмата доставчик.

So Extra Slider: Has no item to show!