Влакно за повод  FXN - RIG MASTER 50m .

Влакно за повод FXN - RIG MASTER 50m .

3.00лв
Производители Formax
Код на продукта: 00614020/ FX leader
Наличност: В наличност

Общ Преглед

Влакната на компанията Formax са разработени в тясна връзка и със съдействието на най-големите и най-напредналите технологично развити индустриални фабрики и производители на влакна в Япония. Сила на опън, устойчивост на износване, гъвкавост и отл...

Възможни варианти

Описание на продукта

Влакната на компанията Formax са разработени в тясна връзка и със съдействието на най-големите и най-напредналите технологично развити индустриални фабрики и производители на влакна в Япония. Сила на опън, устойчивост на износване, гъвкавост и отлични способности на поведение при далечно замятане са само едни от малкото характерни и отличителни параметри, присъщи на продуктите на Formax. За създаването и производството на различните модели влакна, лабораториите на Фирмата са използвали и последно поколение различни технологии на полимерите, като например флуорокарбонови покрития (Fluorine), специални смоли, чист флуорокарбон, с подобрена формула за здравина на възел, различни оплетени влакна и технологии като Dyneema и PE. Гамата от предлаганите на Formax продукти е подходяща за различен стил на съвременен спортен риболов. Изпробвайте някои от монофиламентните или плетените влакна на Formax и открийте риболовните линии на бъдещето, на една наистина неустоима цена.

Formax Rig Master е първокласно японско, позрачно монофилно влакно, изработено и направено от високотехнологичен и качествен полимер. Притежава точни и реалнипараметри и е подходящо за изработването на различни поводи, поводни линии и монтажи. Влакното предлага перфектна абразионна устойчивост и здравина. Има забележителна гладкост и висока издръжливост на външни влияния (UV лъчи). С прозрачен цвят, то е невидимо под водата.


  • Монофил
  • Super здравина на възел и опън
  • Изключителна устойчивост на абразия
  • Висока издръжливост
  • Слаба разтегливост
  • UV защита
Размер Дължина Тест/кг

0,10 мм 150 м 1,40 кг.

0,12 мм 150 м 2,00 кг.

0,14 мм 150 м 2,60 кг. 

0,16 мм 150 м 3,50 кг.

0,18 мм 150 м 4,50 кг.

0,20 мм 150 м 5,30 кг.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Когато получим нова поръчка тя се обработва в работен ден разбира се ако деня на поръчката е такъв тя ще бъде обработена. Наш колега се свързва с вас по телефона, който сте подали за да потвърдите поръчката. Поръчката се изпраща същият ден и на следвщият ден тя е в офиса на куриера. 
В момента работим с Еконт.
Плащането става на място в офис или адрес ако е заявенo до адрес.


ВАЖНО!!!
Всички поръчки се застраховат и имат опция преглед. Съветваме ви преди да си приемете поръчката в офиса или до адрес да я прегледате и ако има проблеми с продукта или продуктите, които сте поръчали да се свържете с нас и да заявите претенции към фирмата доставчик.

So Extra Slider: Has no item to show!