Пелети за сом - 38мм 10kg

Пелети за сом - 38мм 10kg

97.00лв
Производители LK Baits
Код на продукта: 04151102
Наличност: В наличност

Общ Преглед

Пелети за сом - 38мм 10kgПелети за сом с размер 38 мм от фирма LKbatis.Пелетите са надупчени и могат да се слагат на косъм.

Описание на продукта

Пелети за сом - 38мм 10kg

Пелети за сом с размер 38 мм от фирма LKbatis.

Пелетите са надупчени и могат да се слагат на косъм.

Когато ловите сом, пелетата става все по-популярна при стръв.


Все по-популярни стават пелетите за стръв на косъм. Нашите уникални пелети за СОМ са разработени за да отговарят на всички изисквания на рибарите които ходят за сом. Пелетата ще се задържи цяла във водата най-малко 24 часа в зависимост от температурата на водата и от това колко бъде засмуквана от рибите и максимално ще настърви, раздразни сома.

Пелетите садържат: течен черен дроб, кръв, рибен протеин и много други съставки, които не оставят само в покой. Към съставките на пелетите са приложени и различни бактерии и кесилини, които успешно имитират процеса на разлагане на мъртвите риби. Нашите пелети са са станали много популярни все едно подхранвате на плувка с жива риба така подхраненото място привлича много малки риби и следвателно и сом.

Благодарение на техният размер и това, че са солени също така може да хванете и трофеен шаран и есетра.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Когато получим нова поръчка тя се обработва в работен ден разбира се ако деня на поръчката е такъв тя ще бъде обработена. Наш колега се свързва с вас по телефона, който сте подали за да потвърдите поръчката. Поръчката се изпраща същият ден и на следвщият ден тя е в офиса на куриера. 
В момента работим с Еконт.
Плащането става на място в офис или адрес ако е заявенo до адрес.


ВАЖНО!!!
Всички поръчки се застраховат и имат опция преглед. Съветваме ви преди да си приемете поръчката в офиса или до адрес да я прегледате и ако има проблеми с продукта или продуктите, които сте поръчали да се свържете с нас и да заявите претенции към фирмата доставчик.

So Extra Slider: Has no item to show!