Пелети солен черен халибут - SALT BLACK HALLIBUT 8мм

Пелети солен черен халибут - SALT BLACK HALLIBUT 8мм

8.00лв
Производители LK Baits
Код на продукта: 04150110
Наличност: В наличност

Описание на продукта

LK BAITS СОЛен ЧЕРен халибут ПЕЛЕТИ 1 КГ, 8 ММ

Най-ефективните пелети, предназначени за риболов. Пелетите се произвеждат въз основа на дългогодишен опит и познания на Лукаш Краса и неговия екип. Пелетите се произвеждат чрез пресиране само на висококачествени съставки на нашата модерна линия за пелетизиране. Студеният технологичен процес осигурява качество и стабилност, отлична смилаемост и голяма атрактивност.  Пелетите са предназначени за риболов на всички месоядни риби, но са испешни в улова на есетри и сом. Пелетите не са импрегнирани с масла с ниски цени, но с качествена течна храна с всички аминокиселини и стабилизирани само с естествени вещества.

Съдържание: Брашно от червена камбала, рибно брашно, Robin Red, соя протеин  добавка - Spirulina, етерични масла, рибни масла, витамини, аминокиселини, екстракт от черен дроб, GLM и други съставки. Проектиран само за спортен риболов.

Приложение:   Пелетите могат да се използват поотделно и за стръв за всякакъв вид вода по всяко време на годината. Пелетите се използват като разтвори в студена вода и много привлекателен компонент в топла вода, така че това се счита за много гъвкав стръв. Пелетите могат да се използват за кратки излети, както и за дълги такива. Можете да комбинирате пелети с топчета или семена (царевица, варен коноп и др.).

разтворимост:Пелетите се разтварят в зависимост от температурата на водата и диаметъра по това време: 4 mm / 10-50 min, 12 mm / 2-3 h, 20 mm / 5-8 h, 26 mm / 7-12 h. След контакт с вода пелетата започва да се разтваря и отделните частици се издигат във водна колона и създават много атрактивен облак в долната част. Ако трябва да се удължи срока на дезинтеграция препоръчваме пелетите да бъдат заляти с Booster атрактор, дипнати или обвиди в пастаТова ще увеличи времето за разпадане с около 20%


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Когато получим нова поръчка тя се обработва в работен ден разбира се ако деня на поръчката е такъв тя ще бъде обработена. Наш колега се свързва с вас по телефона, който сте подали за да потвърдите поръчката. Поръчката се изпраща същият ден и на следвщият ден тя е в офиса на куриера. 
В момента работим с Еконт.
Плащането става на място в офис или адрес ако е заявенo до адрес.


ВАЖНО!!!
Всички поръчки се застраховат и имат опция преглед. Съветваме ви преди да си приемете поръчката в офиса или до адрес да я прегледате и ако има проблеми с продукта или продуктите, които сте поръчали да се свържете с нас и да заявите претенции към фирмата доставчик.

So Extra Slider: Has no item to show!