Пелети IQ рибни - IQ METHOD PELLET FISH 1KG 38MM

Пелети IQ рибни - IQ METHOD PELLET FISH 1KG 38MM

12.40лв
Производители LK Baits
Код на продукта: 04151203
Наличност: В наличност

Общ Преглед

IQ МЕТОД ПЕЛЕТА РИБНА 1 КГ 38 ММ

Описание на продукта

IQ МЕТОД ПЕЛЕТА РИБНА 1 КГ 38 ММ

Рибна пелета, която ще зарадва всички рибари, както с тяхната ефективност, така и с практическата им употреба. Разработили сме го за всички, които активно ловят риба с хранилки или методови миксове и се съсредоточават върху лова на всички видове риби, както на сложен, плаващ, така и на захранващ. Пелетите съдържат в допълнение към най-доброто от нашия метод микс и атрактивни съставки, които от своя страна се издигат във воден стълб и привлича рибата от космоса. Рибната пелета IQ Method е отлично допълнение към топчетата. Най-голямата популярност обаче е при състезателите, които често имат ограничени примамки само на топчета и пелети, но биха искали да използват методологична смес. Предлагаме ви брилянтно решение и "захранващо устройство" в пелетите!   
Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Когато получим нова поръчка тя се обработва в работен ден разбира се ако деня на поръчката е такъв тя ще бъде обработена. Наш колега се свързва с вас по телефона, който сте подали за да потвърдите поръчката. Поръчката се изпраща същият ден и на следвщият ден тя е в офиса на куриера. 
В момента работим с Еконт.
Плащането става на място в офис или адрес ако е заявенo до адрес.


ВАЖНО!!!
Всички поръчки се застраховат и имат опция преглед. Съветваме ви преди да си приемете поръчката в офиса или до адрес да я прегледате и ако има проблеми с продукта или продуктите, които сте поръчали да се свържете с нас и да заявите претенции към фирмата доставчик.

So Extra Slider: Has no item to show!