Протеинови топчета МИДА 18 ММ 1кг

Протеинови топчета МИДА 18 ММ 1кг

31.00лв
Производители LK Baits
Код на продукта: 04030201
Наличност: В наличност

Общ Преглед

Уникална паста от смесени черупки, пълни със 

Описание на продукта

Уникална паста от смесени черупки, пълни със септична бактерия, ферментирали ракообразни и прашен екстракт от миди от зелени липи . Всичко това се концентрира чрез ензимно третирано рибно брашно . Седнете на местата за риболов точно до пръчките и не се отдалечавайте от тях! Всъщност Restart Mussel идва на света и тя не ни остави сама за известно време. Хранителната стойност на ReStart boilie е определена от акредитирана лаборатория от Чешкия институт под номер 5665 през 2007 г.


Протеинови топчета МИДА 18 ММ 1кг

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Когато получим нова поръчка тя се обработва в работен ден разбира се ако деня на поръчката е такъв тя ще бъде обработена. Наш колега се свързва с вас по телефона, който сте подали за да потвърдите поръчката. Поръчката се изпраща същият ден и на следвщият ден тя е в офиса на куриера. 
В момента работим с Еконт.
Плащането става на място в офис или адрес ако е заявенo до адрес.


ВАЖНО!!!
Всички поръчки се застраховат и имат опция преглед. Съветваме ви преди да си приемете поръчката в офиса или до адрес да я прегледате и ако има проблеми с продукта или продуктите, които сте поръчали да се свържете с нас и да заявите претенции към фирмата доставчик.

So Extra Slider: Has no item to show!