Протеинови топчета двойни с аромат на Nutric Acid и Ананас 14mm

Протеинови топчета двойни с аромат на Nutric Acid и Ананас 14mm

34.00лв
Производители LK Baits
Код на продукта: 04061507
Наличност: В наличност

Общ Преглед

Най-добрата комбинация от аромати на всички времена. 

Описание на продукта

Най-добрата комбинация от аромати на всички времена. Nutric Acid и Pineapple са били използвани от рибарите в продължение на много години с голям успех. С тази смес, естери и други атрактанти се екскретират последователно във водата за много дълго време. Ако се насочите към най-голямата риба в областта, тогава Nutric Acid с Ананас е правилният избор за вас. Издръжливите DUO X-Tra Boilies също ще ви помогнат в най-трудните ситуации, във води със силен риболовен натиск и където други клопки не работят! Комбинацията от нашите най-успешни аромати и съставки прави тези топчета неподражаем и много функционалниКонтрастните цветове са конструирани така, че топчетата да са лесно видими дори при различни условия на осветление, мъгла и дълбочина на водата.


Протеинови топчета двойни с аромат на Nutric Acid и Ананас 14mm

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Когато получим нова поръчка тя се обработва в работен ден разбира се ако деня на поръчката е такъв тя ще бъде обработена. Наш колега се свързва с вас по телефона, който сте подали за да потвърдите поръчката. Поръчката се изпраща същият ден и на следвщият ден тя е в офиса на куриера. 
В момента работим с Еконт.
Плащането става на място в офис или адрес ако е заявенo до адрес.


ВАЖНО!!!
Всички поръчки се застраховат и имат опция преглед. Съветваме ви преди да си приемете поръчката в офиса или до адрес да я прегледате и ако има проблеми с продукта или продуктите, които сте поръчали да се свържете с нас и да заявите претенции към фирмата доставчик.

So Extra Slider: Has no item to show!