Протеинови топчета двойни с аромат на Дива Ягода и Carp Secret 20мм 1кг

Протеинови топчета двойни с аромат на Дива Ягода и Carp Secret 20мм 1кг

34.00лв
Производители LK Baits
Код на продукта: 04052002
Наличност: В наличност

Общ Преглед

Най-добрата комбинация от аромати на всички времена. 

Описание на продукта

Най-добрата комбинация от аромати на всички времена. Неподражаема горска ягода, заедно с нашия атрактант, който Lukáš Krása вече е развил в рибарско училище, е една от най-бързо работещите клопки. В студена вода, бойли са незабавно ефективни с етанол и дестилати на водна основа. Издръжливите DUO X-Tra Boilies ще ви помогнат дори и в най-трудните ситуации, във води със силен риболовен натиск и където други клопки не работят! Комбинацията от нашите най-успешни есенции и съставки прави този бойлип неподражаем и много функционален стръв / стръв. Контрастните цветове са конструирани така, че бойлите да са ясно видими дори при различни условия на осветление, мъгла и дълбочина на водата.


Протеинови топчета двойни с аромат на Дива Ягода и Carp Secret 20мм 1кг

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Когато получим нова поръчка тя се обработва в работен ден разбира се ако деня на поръчката е такъв тя ще бъде обработена. Наш колега се свързва с вас по телефона, който сте подали за да потвърдите поръчката. Поръчката се изпраща същият ден и на следвщият ден тя е в офиса на куриера. 
В момента работим с Еконт.
Плащането става на място в офис или адрес ако е заявенo до адрес.


ВАЖНО!!!
Всички поръчки се застраховат и имат опция преглед. Съветваме ви преди да си приемете поръчката в офиса или до адрес да я прегледате и ако има проблеми с продукта или продуктите, които сте поръчали да се свържете с нас и да заявите претенции към фирмата доставчик.

So Extra Slider: Has no item to show!