Протеинови топчета двойни с аромат на Морски Дарове и Compot N.H.D.C. 20мм 1кг

Протеинови топчета двойни с аромат на Морски Дарове и Compot N.H.D.C. 20мм 1кг

34.00лв
Производители LK Baits
Код на продукта: 04051902
Наличност: В наличност

Общ Преглед

Какво се случва, когато смесите най-селективната примамка с най-привлекателната? Резултатът от тази брилянтна комбинация е, че Compot NHDC се освобождава във водата с по-бързи летливи вещества, а много селективната морска храна излиза на преден пл...

Описание на продукта

Какво се случва, когато смесите най-селективната примамка с най-привлекателната? Резултатът от тази брилянтна комбинация е, че Compot NHDC се освобождава във водата с по-бързи летливи вещества, а много селективната морска храна излиза на преден план. Това са най-разнообразните топчета, които препоръчваме да използвате навсякъде, където не сте сигурни дали рибите предпочитат рибни, плодови, млечни, солени или сладки основи. DUO X-Tra Sea Food / Compote NHDC Ви предлага всички предимства в едно комбинирано топче!


Протеинови топчета двойни с аромат на Морски Дарове и Compot N.H.D.C. 20мм 1кг

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Когато получим нова поръчка тя се обработва в работен ден разбира се ако деня на поръчката е такъв тя ще бъде обработена. Наш колега се свързва с вас по телефона, който сте подали за да потвърдите поръчката. Поръчката се изпраща същият ден и на следвщият ден тя е в офиса на куриера. 
В момента работим с Еконт.
Плащането става на място в офис или адрес ако е заявенo до адрес.


ВАЖНО!!!
Всички поръчки се застраховат и имат опция преглед. Съветваме ви преди да си приемете поръчката в офиса или до адрес да я прегледате и ако има проблеми с продукта или продуктите, които сте поръчали да се свържете с нас и да заявите претенции към фирмата доставчик.

So Extra Slider: Has no item to show!