Паста за риболов с аромат на Nutric Acid и Ананас

Паста за риболов с аромат на Nutric Acid и Ананас

10.80лв
Производители LK Baits
Код на продукта: 04072101
Наличност: В наличност

Описание на продукта

Най-добрата комбинация от аромати на всички времена. Nutric Acid и Pineapple са били използвани от рибарите в продължение на много години с голям успех. С тази смес, естерите и другите атрактанти се екскретират последователно във водата за много дълго време. Ако се насочите към най-голямата риба в областта, тогава Nutric Acid и Ананас е правилният избор. Пастите DUO X-Tra ще ви помогнат дори и в най-трудните ситуации, във води със силен риболовен натиск и където други аромати не работят! Тестото или пастата от топчетата са много ефективен начин да направите примамката си по-привлекателна. Увийте топчетата или частици със слой от нашата специална паста и вижте колко е ефективен! Тестото за пастата се приготвя от същите съставки като топчетата, но с разлика от два пъти повече екстракти. Това ви позволява незабавно да привлечете вниманието на рибата. Предлагаме вече приготвената паста в практична кутийка.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Когато получим нова поръчка тя се обработва в работен ден разбира се ако деня на поръчката е такъв тя ще бъде обработена. Наш колега се свързва с вас по телефона, който сте подали за да потвърдите поръчката. Поръчката се изпраща същият ден и на следвщият ден тя е в офиса на куриера. 
В момента работим с Еконт.
Плащането става на място в офис или адрес ако е заявенo до адрес.


ВАЖНО!!!
Всички поръчки се застраховат и имат опция преглед. Съветваме ви преди да си приемете поръчката в офиса или до адрес да я прегледате и ако има проблеми с продукта или продуктите, които сте поръчали да се свържете с нас и да заявите претенции към фирмата доставчик.

So Extra Slider: Has no item to show!