Попъп протеиново топче с аромат на Морски дарове и Compot N.H.D.C. 18мм 200мл

Попъп протеиново топче с аромат на Морски дарове и Compot N.H.D.C. 18мм 200мл

25.60лв
Производители LK Baits
Код на продукта: 05060023
Наличност: В наличност

Общ Преглед

Плаващите топчета се правят на ръка с акцент върху качеството на водата. LK Baits плаващите топчета могат да плуват в продължение на няколко дни, да не се рушат, съдържат хранителна стойност и...

Описание на продукта

Плаващите топчета се правят на ръка с акцент върху качеството на водата. LK Baits плаващите топчета могат да плуват в продължение на няколко дни, да не се рушат, съдържат хранителна стойност и са много привлекателни. Когато се правят плаващи топчета, се използват най-добрите смеси, които рибите усещат на дълги разстояния.


Попъп протеиново топче с аромат на Морски дарове и Compot N.H.D.C. 18мм 200мл

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Когато получим нова поръчка тя се обработва в работен ден разбира се ако деня на поръчката е такъв тя ще бъде обработена. Наш колега се свързва с вас по телефона, който сте подали за да потвърдите поръчката. Поръчката се изпраща същият ден и на следвщият ден тя е в офиса на куриера. 
В момента работим с Еконт.
Плащането става на място в офис или адрес ако е заявенo до адрес.


ВАЖНО!!!
Всички поръчки се застраховат и имат опция преглед. Съветваме ви преди да си приемете поръчката в офиса или до адрес да я прегледате и ако има проблеми с продукта или продуктите, които сте поръчали да се свържете с нас и да заявите претенции към фирмата доставчик.

So Extra Slider: Has no item to show!