Пелети с аромат на Дива ягода и Carp Secret 4мм 1кг

Пелети с аромат на Дива ягода и Carp Secret 4мм 1кг

15.40лв
Производители LK Baits
Код на продукта: 04151006
Наличност: В наличност

Общ Преглед

Пелети с аромат на Дива ягода и Carp Secret 4мм 1кг

Описание на продукта

Пелети с аромат на Дива ягода и Carp Secret 4мм 1кг

Най-добрата комбинация от аромати на всички времена. Неподражаема горска ягода, заедно с нашия атрактант, който Лукаш Краса вече е развил в рибарско училище, е една от най-бързо работещите клопки. В студена вода пелетите са незабавно ефективни благодарение на етанола и дестилатите на водна основа. DUO X-Tra пелетите ще ви помогнат дори и в най-трудните ситуации, във води със силен риболовен натиск и където други не работят! Комбинацията от нашите най-успешни есенции и съставки правят тези пелети неподражаема и много функционална стръв. Контрастните цветове са проектирани да направят пелетите видими дори при различни условия на осветление, мъгла и дълбочина на водата.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Когато получим нова поръчка тя се обработва в работен ден разбира се ако деня на поръчката е такъв тя ще бъде обработена. Наш колега се свързва с вас по телефона, който сте подали за да потвърдите поръчката. Поръчката се изпраща същият ден и на следвщият ден тя е в офиса на куриера. 
В момента работим с Еконт.
Плащането става на място в офис или адрес ако е заявенo до адрес.


ВАЖНО!!!
Всички поръчки се застраховат и имат опция преглед. Съветваме ви преди да си приемете поръчката в офиса или до адрес да я прегледате и ако има проблеми с продукта или продуктите, които сте поръчали да се свържете с нас и да заявите претенции към фирмата доставчик.

So Extra Slider: Has no item to show!