Пелети с аромат на Nutric Acid и Ананас 4мм 1кг

Пелети с аромат на Nutric Acid и Ананас 4мм 1кг

17.80лв
Производители LK Baits
Код на продукта: 04151004
Наличност: В наличност

Общ Преглед

Пелети с аромат на Nutric Acid и Ананас 4мм 1кг

Описание на продукта

Пелети с аромат на Nutric Acid и Ананас 4мм 1кг

Най-добрата комбинация от аромати на всички времена. Nutric Acid и Pineapple са били използвани от рибарите в продължение на много години с голям успех. С тази смес, естерите и другите атрактанти се екскретират последователно във водата за много дълго време. Ако се насочите към най-голямата риба в областта, тогава Nutric Acid и Pineapple е правилният избор. DUO X-Tra пелетите ще ви помогнат дори и в най-трудните ситуации, във води със силен риболовен натиск и където други не работят! Комбинацията от нашите най-успешни есенции и съставки прави тези пелети неподражаема и много функционална стръв. Контрастните цветове са проектирани да направят пелетите видими дори при различни условия на осветление, мъгла и дълбочина на водата.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Когато получим нова поръчка тя се обработва в работен ден разбира се ако деня на поръчката е такъв тя ще бъде обработена. Наш колега се свързва с вас по телефона, който сте подали за да потвърдите поръчката. Поръчката се изпраща същият ден и на следвщият ден тя е в офиса на куриера. 
В момента работим с Еконт.
Плащането става на място в офис или адрес ако е заявенo до адрес.


ВАЖНО!!!
Всички поръчки се застраховат и имат опция преглед. Съветваме ви преди да си приемете поръчката в офиса или до адрес да я прегледате и ако има проблеми с продукта или продуктите, които сте поръчали да се свържете с нас и да заявите претенции към фирмата доставчик.

So Extra Slider: Has no item to show!