Протеинови топчета Top ReStart Морски Дарове 18 мм, 1 кг

Протеинови топчета Top ReStart Морски Дарове 18 мм, 1 кг

31.00лв
Код на продукта: 04050101
Наличност: В наличност

Общ Преглед

Флагманът LK Baits от началото на LK Baits и сърцето на хиляди рибари, които отиват за големи риби и не искат да променят примамките си като чорапи. 

Описание на продукта

Флагманът LK Baits от началото на LK Baits и сърцето на хиляди рибари, които отиват за големи риби и не искат да променят примамките си като чорапи. Sea Food е една от най-селективните примамки от нашата гама. Неговият естествен, деликатен аромат на морски дарове, комбиниран с микс от етерични масла с различна променливост, е много привлекателен за големите шарани. Ако сте рибар за най-голямата риба в областта, тогава Sea Food е избор номер едно. Sea Food може да се използва почти целогодишно с най-добри резултати от април до октомври. Знаете ли, че: Sea Food съдържа общо дванадесет продукта от морето, включително три вида водорасли и най-висококачественото масло от черен пипер от Шри Ланка?


Протеинови топчета Top ReStart Морски Дарове 18 мм, 1 кг

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Когато получим нова поръчка тя се обработва в работен ден разбира се ако деня на поръчката е такъв тя ще бъде обработена. Наш колега се свързва с вас по телефона, който сте подали за да потвърдите поръчката. Поръчката се изпраща същият ден и на следвщият ден тя е в офиса на куриера. 
В момента работим с Еконт.
Плащането става на място в офис или адрес ако е заявенo до адрес.


ВАЖНО!!!
Всички поръчки се застраховат и имат опция преглед. Съветваме ви преди да си приемете поръчката в офиса или до адрес да я прегледате и ако има проблеми с продукта или продуктите, които сте поръчали да се свържете с нас и да заявите претенции към фирмата доставчик.

So Extra Slider: Has no item to show!