Свежи протеинови топчета с аромат на Amur Special Spice Shrimp 18mm 250ml

Свежи протеинови топчета с аромат на Amur Special Spice Shrimp 18mm 250ml

10.00лв
Производители LK Baits
Код на продукта: 47030415
Наличност: В наличност

Общ Преглед

Свежите протеинови топчета не преминава през процеса на сушене и се насочва направо от нашата конвенционална машина към  All Amino Nutricu баня и Booster след което се пакетират. Примамките са много привлекателни, подходящи както за кратки та...

Описание на продукта

Свежите протеинови топчета не преминава през процеса на сушене и се насочва направо от нашата конвенционална машина към  All Amino Nutricu баня и Booster след което се пакетират. Примамките са много привлекателни, подходящи както за кратки така и за дълги излети.


Свежи протеинови топчета с аромат на Amur Special Spice Shrimp 18mm 250ml

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Когато получим нова поръчка тя се обработва в работен ден разбира се ако деня на поръчката е такъв тя ще бъде обработена. Наш колега се свързва с вас по телефона, който сте подали за да потвърдите поръчката. Поръчката се изпраща същият ден и на следвщият ден тя е в офиса на куриера. 
В момента работим с Еконт.
Плащането става на място в офис или адрес ако е заявенo до адрес.


ВАЖНО!!!
Всички поръчки се застраховат и имат опция преглед. Съветваме ви преди да си приемете поръчката в офиса или до адрес да я прегледате и ако има проблеми с продукта или продуктите, които сте поръчали да се свържете с нас и да заявите претенции към фирмата доставчик.

So Extra Slider: Has no item to show!