• Пелети, амур специал - AMUR SPECIAL 20мм

Пелети, разработени за стръв и на бял амур. Така ще получите в ръцете си истински бонус под формата на пелети за риболов на амур. В рецептата са използвани следните съставки - спирулина, хлорела, липа цветя, люцерна, избрани подправки, NHDC подсладител и много други съставки. Амура е голяма мечта и ние знаем, че залавянето му огромно удоволствие. Ето защо, ние се опитахме да направим пелети, които са достъпни, но на възможно най-високо качество. Опитайте ефективността на нашите пелети! За да ги подчертаете или подсилите, използвайки доказани Booster-и Spice Shrimp Special Amur. Тази комбиация наистина ви я препоръчвам както може и с плаваща царевица.

Приложение:  Пелетите могат да се използват поотделно за стръв във всякакъв вид вода по всяко време на годината. Пелетите се считат за много гъвкав стръв. Можете да използвате пелетите за краткосрочни излети, както и за дълги такива. Можете да комбинирате пелети с топчета или семена.

Разтворимост : Пелетите се разтварят във вода в зависимост от температурата и диаметъра в зависимост от следните времена: 4 mm / 10 до 50 минути, 12 mm / 2 до 3 часа, 20 mm / 5-8 часа, 26 мм / 7 -12 часа. След контакт с вода пелетата започва да се разтваря и отделните частици се издигат с водна колона или създават много атрактивен облак в долната част. Ако трябва да удължите времето за разграждане, препоръчваме да натопите пелетата в Dip и да ги увиете с паста. Това ще увеличи времето за разпадане с около 20%.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Пелети, амур специал - AMUR SPECIAL 20мм

  • Производител: LK Baits
  • Модел: 04150902
  • Наличност: В наличност
  • 10.00

    10.00лвПодобни продукти

Дип - AMUR SPECIAL SPICE SHRIMP DIP 100ML

Дип - AMUR SPECIAL SPICE SHRIMP DIP 100ML

Дип специално за риболов на амур. Той е изработен по специална рецепта и с него може да търсите амур..

22.40лв

Пелети за Амур - IQ METHOD PELLET 38 мм 1 кг

Пелети за Амур - IQ METHOD PELLET 38 мм 1 кг

IQ METHOD PELLET AMUR 1KG 38MMГениална пелета, която ще зарадва всички рибари, както с тяхната ефект..

12.40лв

Пелети IQ плодови - IQ METHOD PELLET FRUIT 1KG 38MM

Пелети IQ плодови - IQ METHOD PELLET FRUIT 1KG 38MM

IQ МЕТОД ПЛОДОВИ ПЛОДОВЕ 1 КГ 38 ММПлодова пелета, която ще зарадва всички рибари с нейната ефективн..

12.40лв

Етикети: Пелети, Стър, Улов, Риболов, Амур, Специал