CUC! хлебчета за стръв

CUC! хлебчета за стръв

11.60лв
Производители LK Baits
Код на продукта: 04180108
Наличност: По заявка

Общ Преглед

Описание на продуктаЕстествен продукт, разработен от LK Baits с уникална технология на пресоване, бавен процес на зреене и печене. CUC! е примамка, която веднага започва да отделя под вода естествени атрактивни вещества и прив...

Възможни варианти

Продуктът има минимално количество 5

Описание на продукта

Описание на продукта

Естествен продукт, разработен от LK Baits с уникална технология на пресоване, бавен процес на зреене и печене. CUC! е примамка, която веднага започва да отделя под вода естествени атрактивни вещества и привлича риба на големи разстояния.  На уникалния състав на CUC! малко риби могат да устоят. CUC! е разработен от екип професионалисти, но преди всичко от група обикновени рибари, които искат да увеличат улова си.


От какво е направен CUC! 

CUC! се състои предимно от лесно смилаем протеин, включително специална смес от незаменими аминокиселини, които предизвикват хранителен сигнал към рибата и апетит. Сигналът за храна се активира веднага след контакт с вода, когато стръвта се увеличава в обем и други атрактивни природни вещества се разтварят от нея. В зависимост от аромата CUC! съдържа планктон, качествено рибено брашно, плодове, морски дарове, насекоми, етерични масла, подсладители, ензими, билки, подправки и оцветители.


Какви аромати има и за каква риба е предназначен CUC! ?

CUC! е продукт, който е разработен предимно за увеличаване на броя на клъвванията и е привлекателен за улов на почти всички видове шаранова риба, независимо от нейния размер. С тази стръв можете да се насочите към шаран, платика, бял амур, мряна, есетра и други риби. CUC! се произвежда в избрани аромати с естествени съставки. Смес от плодове, плодови концентрати, екстракти и по-силни оцветители се използват за аромати на плодове, които са подходящи, когато се лови в по-чисти води. За пикантните основи са използвани натурални подправки и натурални етерични масла, които са дестилирани. Нашият хляб е специален, който се отличава с невероятни качества, които често липсват в хле при риболов.


Как да използвате CUC!

CUC! е стръв с различни форми, която може да бъде зададена по метода на косъм, фидера и др. Можете свободно да оформите стръвта - нарежете я. В сравнение с често използваните меки примамки тя може да се използва многократно при улов на риба в речен поток или при силни замятания.  CUC! е активна примамка, която е добре балансирана и след известен престой във водата започва да плава бавно.


Препоръки и предупреждения: CUC! е отлична стръв за пролет и зима. Не излагайте продукта на слънце през лятото и го дръжте на хладно до 35 градуса! При по-високи температури продуктът може да се повреди. Опитваме се да ви доставяме винаги свежи стоки с най-високо качество и през летните месеци.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Когато получим нова поръчка тя се обработва в работен ден разбира се ако деня на поръчката е такъв тя ще бъде обработена. Наш колега се свързва с вас по телефона, който сте подали за да потвърдите поръчката. Поръчката се изпраща същият ден и на следвщият ден тя е в офиса на куриера. 
В момента работим с Еконт.
Плащането става на място в офис или адрес ако е заявенo до адрес.


ВАЖНО!!!
Всички поръчки се застраховат и имат опция преглед. Съветваме ви преди да си приемете поръчката в офиса или до адрес да я прегледате и ако има проблеми с продукта или продуктите, които сте поръчали да се свържете с нас и да заявите претенции към фирмата доставчик.