Пелети с аромат на сирене и риба 1 КГ, 12 ММ.

Пелети с аромат на сирене и риба 1 КГ, 12 ММ.

10.30лв
Производители LK Baits
Код на продукта: 04151502
Наличност: В наличност

Общ Преглед

Пелети с аромат на сирене и риба 1 КГ, 12 ММ.

Описание на продукта

Пелети с аромат на сирене и риба 1 КГ, 12 ММ.

Най-ефективните пелети, предназначени за риболов. Пелетите се произвеждат въз основа на дългогодишен опит и познания на Лукаш Краса и неговия екип. Пелетите се произвеждат чрез пресиране само на висококачествени съставки на нашата модерна линия за пелетизиране. Студеният технологичен процес осигурява качество и стабилност, отлична смилаемост и голяма атрактивност.  Пелетите са предназначени за риболов на всички месоядни риби, но са испешни в улова на есетри и сом. Пелетите не са импрегнирани с масла с ниски цени, но с качествена течна храна с всички аминокиселини и стабилизирани само с естествени вещества.

разтворимост:Пелетите се разтварят в зависимост от температурата на водата и диаметъра по това време: 4 mm / 10-50 min, 12 mm / 2-3 h, 20 mm / 5-8 h, 26 mm / 7-12 h. След контакт с вода пелетата започва да се разтваря и отделните частици се издигат във водна колона и създават много атрактивен облак в долната част. Ако трябва да се удължи срока на дезинтеграция препоръчваме пелетите да бъдат заляти с Booster атрактор, дипнати или обвиди в пастаТова ще увеличи времето за разпадане с около 20%

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Когато получим нова поръчка тя се обработва в работен ден разбира се ако деня на поръчката е такъв тя ще бъде обработена. Наш колега се свързва с вас по телефона, който сте подали за да потвърдите поръчката. Поръчката се изпраща същият ден и на следвщият ден тя е в офиса на куриера. 
В момента работим с Еконт.
Плащането става на място в офис или адрес ако е заявенo до адрес.


ВАЖНО!!!
Всички поръчки се застраховат и имат опция преглед. Съветваме ви преди да си приемете поръчката в офиса или до адрес да я прегледате и ако има проблеми с продукта или продуктите, които сте поръчали да се свържете с нас и да заявите претенции към фирмата доставчик.

So Extra Slider: Has no item to show!