Пудра с аромат на царевица на  LK BAITS LUKAS KRASA NUTRA STIMUL -P RECORD CORN 250G

Пудра с аромат на царевица на LK BAITS LUKAS KRASA NUTRA STIMUL -P RECORD CORN 250G

34.00лв
Производители LK Baits
Код на продукта: 06100106
Наличност: В наличност

Общ Преглед

Най-добрите сухи съставки, които съм познавал през годините в разработването на примамки и примамки. 

Описание на продукта

Най-добрите сухи съставки, които съм познавал през годините в разработването на примамки и примамки. Цялата линия на Lukáš Krása е върхът на моето изкуство и познание за шарана и връзката им с храната. Това е може би най-добрите естествени сухи съставки в света, които стимулират шарана да се храни и да действа активно на вкусовите рецептори. Nutra Stimul съдържа нашата специална смес от аминокиселини, които шаранът се комбинира с хранително богата храна и го намират в обонятелната система на голямо разстояние. Nutra Stimul-P е предназначен предимно за пръскане на примамки, които първо се овлажняват с естествения стимулатор Nutra Stimul - L. На примамката се създава много привлекателен слой, който е неустоим за рибите. Тъй като продуктите Nutra Stimul се произвеждат само от естествени вещества, те не винаги имат стабилен цвят.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Когато получим нова поръчка тя се обработва в работен ден разбира се ако деня на поръчката е такъв тя ще бъде обработена. Наш колега се свързва с вас по телефона, който сте подали за да потвърдите поръчката. Поръчката се изпраща същият ден и на следвщият ден тя е в офиса на куриера. 
В момента работим с Еконт.
Плащането става на място в офис или адрес ако е заявенo до адрес.


ВАЖНО!!!
Всички поръчки се застраховат и имат опция преглед. Съветваме ви преди да си приемете поръчката в офиса или до адрес да я прегледате и ако има проблеми с продукта или продуктите, които сте поръчали да се свържете с нас и да заявите претенции към фирмата доставчик.

So Extra Slider: Has no item to show!