Шаранджийски кеп - LKbaits ActivLine Landing Net 42

Шаранджийски кеп - LKbaits ActivLine Landing Net 42

123.20лв
Производители LK Baits
Код на продукта: 48230102
Наличност: В наличност

Общ Преглед

Абсолютно страхотен кеп за риболовци, които търсят качествен и добре проектиран дизайн. Всички части за кепа са изработени от много лек и здрав карбон. Кръстът за кепа е изработен от подсилен въглерод за максимална здравина. Благодарение на това к...

Описание на продукта

Абсолютно страхотен кеп за риболовци, които търсят качествен и добре проектиран дизайн. Всички части за кепа са изработени от много лек и здрав карбон. Кръстът за кепа е изработен от подсилен въглерод за максимална здравина. Благодарение на това кръстът не се счупва. Кръстът за кепа е неподвижна част на пръта, така че няма постоянно разхлабване на кеп, както е при другите. Мрежата за кепасе състои от два пръта (горната дължина 1 м и долната дължина 0,93 м). Следователно мрежата за кепа е подходяща за универсална употреба, както за кепване от лодката, така и от високия бряг. Двете пръчки на мрежата на кепа се придържат здраво за кръста, но в същото време те лесно се откачат, което се оценява, когато трябва да прехвърлите рибата в люлката за да се снимате с нея или да я изтеглите с кантара. Мрежата за кепа също е снабдена с бърза щипка, така че мрежата да не се заплита в растения или други препятствия при гребване на рибата. Мрежата се освобождава при прибиране на рибата много лесно. Мрежата е изработена от фина и достатъчно дълбока камуфлажна мрежа, която не реже рибата. Най-податливите ъгли на мрежата за кепа са подсилени, за да не се търка мрежата. Net Landing Net Hunter е наистина надежден помощник и една от най-добрите мрежи за кепа на пазара.    

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Когато получим нова поръчка тя се обработва в работен ден разбира се ако деня на поръчката е такъв тя ще бъде обработена. Наш колега се свързва с вас по телефона, който сте подали за да потвърдите поръчката. Поръчката се изпраща същият ден и на следвщият ден тя е в офиса на куриера. 
В момента работим с Еконт.
Плащането става на място в офис или адрес ако е заявенo до адрес.


ВАЖНО!!!
Всички поръчки се застраховат и имат опция преглед. Съветваме ви преди да си приемете поръчката в офиса или до адрес да я прегледате и ако има проблеми с продукта или продуктите, които сте поръчали да се свържете с нас и да заявите претенции към фирмата доставчик.

So Extra Slider: Has no item to show!