Микс пикантна скарида 3кг. (SPICE SHRIMP)

Микс пикантна скарида 3кг. (SPICE SHRIMP)

19.00лв
Производители LK Baits
Код на продукта: 34120102
Наличност: В наличност

Общ Преглед

Много атрактивен микс, който идва от много популярния аромат Spice Shrimp. Чрез комбиниране на специални съставки, има незабавна реакция във водата, привличане на рибата от широк район и, което е важно, дългосрочният интерес на рибата към мястото ...

Описание на продукта

Много атрактивен микс, който идва от много популярния аромат Spice Shrimp. Чрез комбиниране на специални съставки, има незабавна реакция във водата, привличане на рибата от широк район и, което е важно, дългосрочният интерес на рибата към мястото за риболов. Spice Shrimp Микса е незаменима част на риболовците при състезания с шаран, но също така и при риболов на плувка, фидер, или за улов на шаран през зимата. Spice Shrimp Микс може да се използва и като добавка към метод фидер, по-евтини хранилки, при правенето на топчета. Ако смесите от микса с подправки с нашия All Amino Nutric, ще създадете влажна перфектна смес, и ще имате перфектен и много ефективена смес за PVA чорапи.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Когато получим нова поръчка тя се обработва в работен ден разбира се ако деня на поръчката е такъв тя ще бъде обработена. Наш колега се свързва с вас по телефона, който сте подали за да потвърдите поръчката. Поръчката се изпраща същият ден и на следвщият ден тя е в офиса на куриера. 
В момента работим с Еконт.
Плащането става на място в офис или адрес ако е заявенo до адрес.


ВАЖНО!!!
Всички поръчки се застраховат и имат опция преглед. Съветваме ви преди да си приемете поръчката в офиса или до адрес да я прегледате и ако има проблеми с продукта или продуктите, които сте поръчали да се свържете с нас и да заявите претенции към фирмата доставчик.