Пелети Пеперин Top ReStart 1кг 12-17mm

Пелети Пеперин Top ReStart 1кг 12-17mm

22.00лв
Производители LK Baits
Код на продукта: 04161603
Наличност: В наличност

Общ Преглед

Пелети Пеперин Top ReStart 1кг 12-17mmАбсолют...

Описание на продукта

Пелети Пеперин Top ReStart 1кг 12-17mm

Абсолютна новост на пазара при производството на пелети. Пеперин се разработва от няколко години въз основа на собствения си опит, знания и последващи изследвания. Смеем да твърдим, че някои екстракти и смеси от съставки, използвани в Пеперин, са абсолютно неизвестни, които не са били използвани в областта на риболова и за примамка. Основната ни цел беше да внесем иновация нещо ново, но и толкова естествено. Абсолютно сме сигурни, че този вид стръв ще се превърне в явление сред активните рибари. Птиците и най-вече гълъбните изпражнения, от които извадихме и заедно с лабораторно приготвената есенция (на базата на анализи на тези природни продукти) успешно приложихме към Пеперин, се превърнаха в ефективен и преди всичко решаващ компонент от нашите изследвания и тестове. Ние считаме тези сигнални вещества са нашите много важни съставки,

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Когато получим нова поръчка тя се обработва в работен ден разбира се ако деня на поръчката е такъв тя ще бъде обработена. Наш колега се свързва с вас по телефона, който сте подали за да потвърдите поръчката. Поръчката се изпраща същият ден и на следвщият ден тя е в офиса на куриера. 
В момента работим с Еконт.
Плащането става на място в офис или адрес ако е заявенo до адрес.


ВАЖНО!!!
Всички поръчки се застраховат и имат опция преглед. Съветваме ви преди да си приемете поръчката в офиса или до адрес да я прегледате и ако има проблеми с продукта или продуктите, които сте поръчали да се свържете с нас и да заявите претенции към фирмата доставчик.

So Extra Slider: Has no item to show!