Пелети, амур специал - AMUR SPECIAL 12мм

Пелети, амур специал - AMUR SPECIAL 12мм

10.00лв
Производители LK Baits
Код на продукта: 04150901
Наличност: В наличност

Общ Преглед

Пелети, амур специал - AMUR SPECIAL 12мм

Описание на продукта

Пелети, амур специал - AMUR SPECIAL 12мм

Пелети, разработени за стръв и на бял амур. Така ще получите в ръцете си истински бонус под формата на пелети за риболов на амур. В рецептата са използвани следните стставки - спирулина, хлорела, липа цветя, люцерна, избрани подправки, NHDC подсладител и много други съставки. Амура е голяма мечта и ние знаем, че залавянето му огромно удоволствие. Ето защо, ние се опитахме да направим пелети, които са достъпни, но на възможно най-високо качество. Опитайте ефективността на нашите пелети! За да ги подчертаете или подсилите, използвайки доказани Booster-и Spice Shrimp Special Amur. Тази комбиация наистина ви я препоръчвам както може и с плаваща царевица.

Приложение:  Пелетите могат да се използват поотделно за стръв във всякакъв вид вода по всяко време на годината. Пелетите се считат за много гъвкав стръв. Можете да използвате пелетите за краткосрочни излети, както и за дълги такива. Можете да комбинирате пелети с топчета или семена.

Разтворимост : Пелетите се разтварят във вода в зависимост от температурата и диаметъра в зависимост от следните времена: 4 mm / 10 до 50 минути, 12 mm / 2 до 3 часа, 20 mm / 5-8 часа, 26 мм / 7 -12 часа. След контакт с вода пелетата започва да се разтваря и отделните частици се издигат с водна колона или създават много атрактивен облак в долната част. Ако трябва да удължите времето за разграждане, препоръчваме да натопите пелетата в Dip и да ги увиете с паста. Това ще увеличи времето за разпадане с около 20%.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Когато получим нова поръчка тя се обработва в работен ден разбира се ако деня на поръчката е такъв тя ще бъде обработена. Наш колега се свързва с вас по телефона, който сте подали за да потвърдите поръчката. Поръчката се изпраща същият ден и на следвщият ден тя е в офиса на куриера. 
В момента работим с Еконт.
Плащането става на място в офис или адрес ако е заявенo до адрес.


ВАЖНО!!!
Всички поръчки се застраховат и имат опция преглед. Съветваме ви преди да си приемете поръчката в офиса или до адрес да я прегледате и ако има проблеми с продукта или продуктите, които сте поръчали да се свържете с нас и да заявите претенции към фирмата доставчик.

So Extra Slider: Has no item to show!