Двойна клатушка Attack

Двойна клатушка Attack

5.60лв
Производители Formax
Код на продукта: 40120019
Наличност: В наличност

Общ Преглед

С клатушките Attack на Formax резултатите са гарантирани. Цвят: сребристa и златист.Тези примамки доказано привличат хищниците, благодарение на своите предимства: Допълнителните вибрации и шум във водата, причинени от "тракането" ...

Възможни варианти

Описание на продукта

С клатушките Attack на Formax резултатите са гарантирани. Цвят: сребристa и златист.Тези примамки доказано привличат хищниците, благодарение на своите предимства:

  •  Допълнителните вибрации и шум във водата, причинени от "тракането" на двойното тяло (непрекъснат контакт между двете лопатки).
  •  Изключително ефективната повърхностна украска.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Когато получим нова поръчка тя се обработва в работен ден разбира се ако деня на поръчката е такъв тя ще бъде обработена. Наш колега се свързва с вас по телефона, който сте подали за да потвърдите поръчката. Поръчката се изпраща същият ден и на следвщият ден тя е в офиса на куриера. 
В момента работим с Еконт.
Плащането става на място в офис или адрес ако е заявенo до адрес.


ВАЖНО!!!
Всички поръчки се застраховат и имат опция преглед. Съветваме ви преди да си приемете поръчката в офиса или до адрес да я прегледате и ако има проблеми с продукта или продуктите, които сте поръчали да се свържете с нас и да заявите претенции към фирмата доставчик.

So Extra Slider: Has no item to show!