Сигнализатор  SENSOR WDX 3+1

Сигнализатор SENSOR WDX 3+1

370.00лв
Производители Carp Academy
Код на продукта: 83304022
Наличност: В наличност

Общ Преглед

Сигнализатори Carp Academy Set sensor WDS 3+1      Супер висококаествени и предцизно изпълнение на ултра модерните CARP безжични системи за известяване на кълването.Притежават изключителна възможност за отчитане на сигнал....

Описание на продукта

Сигнализатори Carp Academy Set sensor WDS 3+1      Супер висококаествени и предцизно изпълнение на ултра модерните CARP безжични системи за известяване на кълването.Притежават изключителна възможност за отчитане на сигнал.Работещия обхват на "майката" на открит терен достига от 250м до 300м.Сензорите са с компактни размери от 11.5см х 6.0сми се захранват от 9V батерии.Притежават гумирано тяло,финна настройка на тон,сила на звънене и чувствителност.Също така се отличават и с висока чувствителност на лицевите бутони и кристални LED светлини с много висока видимост.Като екстри самите сигнализатори имат и се отличават с интегрирана система за риболов през ноща"Нощна светлина",която се включва автоматично чрез фотоклетка.Отделно имат и различен  сигнал за индикиране на кълване или пропадане/връщане/.Всеки сензор е защитен външен говорител,различна светлинна индикация и отделно индивидуално отчитане,което ви се показва цветово на приемника."Майката" има вградена функция "Памет",която ви се показва последната индикацияв съответния цвят. Също така при нея има възможност  и за безшумен режим на работа,т.е  режим само на вибрация.Всеки индикатор притежава спецялен жак,за монтаж на обтегач.Има отделен бутон за включване и изключване.Резбата за монтаже стандартна.Препоръчва се използването и употреба само и единствено на алкални батерии.Гаранция 12м. Гаранцията се отнася само за фабрични дефекти.Тя не покрива щети ,вследствие на неправилна употреба.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Когато получим нова поръчка тя се обработва в работен ден разбира се ако деня на поръчката е такъв тя ще бъде обработена. Наш колега се свързва с вас по телефона, който сте подали за да потвърдите поръчката. Поръчката се изпраща същият ден и на следвщият ден тя е в офиса на куриера. 
В момента работим с Еконт.
Плащането става на място в офис или адрес ако е заявенo до адрес.


ВАЖНО!!!
Всички поръчки се застраховат и имат опция преглед. Съветваме ви преди да си приемете поръчката в офиса или до адрес да я прегледате и ако има проблеми с продукта или продуктите, които сте поръчали да се свържете с нас и да заявите претенции към фирмата доставчик.

So Extra Slider: Has no item to show!